Categorieën
Beauty

Nude lipstick, welke staat mij het beste?

Ik kan wel zeggen dat op zowel mijn nagels als lippen roze en nude mijn favoriete kleuren zijn. Het is wel goed dat ik dankzij mijn website ook meer met andere kleurtjes aan het experimenteren sla, want anders blijf je altijd maar aan een aantal vaste kleuren hangen. In mijn lipstickstash vind je echter wel een heel aantal nude-kleurige lipsticks, variërend van echt licht nude tot bijna bruin. Net als afgelopen week met de roze lipsticks vroeg ik mij nu af welke tint nude mij eigenlijk het beste staat en daarbij roep ik graag jullie hulp weer in!

Qua nude-kleurige lipsticks neig ik zelf altijd naar het écht lichte nude, maar het gevaar hiervan is dat je er een beetje grauw en doods uit komt te zien en het kan lijken alsof je een beetje ziekjes bent. Toch heb ik altijd het idee dat de meer donkerkleurige nude/bruin tinten mij niet staan  maargoed, dat zullen we gaan zien!

1. Gosh Velvet Touch lipstick 134 Darling

Als ik zelf dé ultieme nude lipstick zou moeten aanwijzen, is dat deze 134 Darling van Gosh en dat is ook wel te zien aan de punt van de lipstick die inmiddels al ver gesleten is. Deze geeft een mooie, natuurlijke kleur met een lichte glans en voelt ook nog eens superzacht aan op mijn lippen.

2. e.l.f. (Eyes Lips Face) Mineral lipstick 6715 Natural Nymph

Eigenlijk moet de 134 Darling van Gosh de eerste plaats een beetje delen met deze 6715 Natural Nymph Mineral lipstick van Eyes Lips Face. Het verschil tussen die van Gosh en deze is dat de 6715 Natural Nymph een geheel matte finish geeft en net een héél klein tikkeltje lichter is.

3. Lime Crime Candyfuture lipstick Cocquette

Deze Cocquette van Lime Crime is weer een heel andere tint nude. Deze is een stukje donkerder dan de eerste twee en heeft een vrij matte finish.

4. Rimmel Moisture Renew lipstick 700 Nude Delight

Deze 700 Nude Delight van Rimmel gebruik ik eigenlijk nooit, omdat het naar mijn idee toch zo’n typische ’te donkere’ nude lipstick is maar eigenlijk valt dat reuze mee en vind ik ‘m best mooi staan. Ook geeft deze een mooie lichte glans, wat toch ook wel erg mooi is in vergelijking met de matte finishes.

5. Catrice Ultimate Colour lipstick 010 Be Natural!

Dit vind ik een hele mooi nude lipstick, hij is niet te licht en niet te donker en is ook nog eens heel zacht en romig én budget!

6. Rimmel Kate Moss Lasting Finish lipstick – 03

Deze 03 Rimmel Kate Moss lipstick is een stuk minder romig dan de voorgaande nummer 5, maar daarmee ook wel wat dekkender. Naar mijn maatstaven is deze toch niet helemaal ultiem nude, ik vind hem meer richting bruin gaan.

7. Catrice Ultimate Colour lipstick 190 The Nuder The Better

De bovenstaande Kate Moss lipstick en deze van Catrice hebben qua kleur wel heel veel van elkaar weg, alleen heeft deze iets meer glans en is zachter van structuur.

8. NYX Matte Lipstick MLS01 Nude

Deze Matte Lipstick van NYX is een beetje de vreemde eend in de bijt, want deze heeft als enige een meer oranje kleur. Dit kán gauw een beetje trashy staan, maar het ligt er net een beetje aan met wat voor ooglook je ‘m combineert. Ik vind hem in ieder geval altijd wel lekker fris en vrolijk staan!

 Conclusie
Van deze acht verschillende nude-kleurige lipsticks zijn de 134 Darling Velvet Touch van Gosh en de Natural Nymph van Eyes Lips Face uiteindelijk toch mijn favoriet en stiekem de Nude Matte Lipstick van NYX ook wel. De wat meer donkerkleurige nude tinten zijn toch niet helemaal aan mij(n smaak) besteedt, ik ga liever voor wat lichter. Dit wil overigens niet zeggen dat de lichtere nude tinten mij ook het beste staan, want als ik zo kijk staan de wat donkere tinten ook helemaal niet verkeerd, maar zoals gezegd ligt het er ook een beetje aan welke ooglook je er bij draagt.

 Q: Nu ben ik benieuwd, welke nude lipstick vind jij mij het beste staan?

Volg By Sjanty ook via Facebook, Bloglovin & Twitter!

30 reacties op “Nude lipstick, welke staat mij het beste?”

ik vind het allemaal veel mooier bij je staan dan roze!!! alhoewel roze wel is leuk is om af te wisselen en in de zomer maar dit vind ik veel mooier staan 😳

nummer 6 is mooi! even een ander vraagje, welke oogpotlood gebruik je op je waterlijn? want ik heb een die altijd vervaagd.. 🙁

Moeilijke! Ik vind 3 en 6 erg mooi! Eigenlijk vind ik ze allemaal erg mooi, maar de nude lipsticks met toch iets van kleur in vind ik gewoon mooier overkomen! 🙂

@ Laura

Op mijn waterlijn gebruik ik de laatste graag het Zoeva Graphic Eyes potlood in Nyx (zwart), deze blijft echt heel lang zitten! Ook het Max Factor Liquid Effect Pencil in Black is een aanrader, maar die is wel vrij prijzig (rond de 11 à 12 euro).

Hmmm even goed kijken welke ik het beste bij je vindt staan hoor…

Lime Crime Cocquette vind ik je erg goed staan, qua ‘nude’ factor past ie goed bij de rest van je gezicht.
Beide lipsticks van Rimmel vind ik ook erg goed staan net zoals Nuder the better van Catrice.

De overige vind ik allemaal iets te ‘hard’ en te flets 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.