Categorieën
Beauty Nagels

Swatches 4 nieuwe Catrice lakjes (waaronder 1 LE!)

De echte diehard fans hebben het misschien al opgemerkt, tot nu toe heb ik al heel veel nieuwe Catrice Ultimate Nail Lacquers laten zien, op slechts een aantal na. Deze moesten even wachten omdat ik een poosje LAKLAK op mijn nagels had, maar ik heb ze nu eindelijk kunnen swatchen! Behalve nog drie nieuwe lakjes uit het vaste assortiment heb ik ook nog een heel mooi limited edition lakje uit de huidige Nymphelia limited edition collectie te laten zien!

Ik begin maar even met het limited edition lakje uit de Nymphelia collectie, die nu bij het Kruidvat in de schappen ligt. De nagellakjes van Nymphelia zijn geïnspireerd op warme kleuren uit de natuur zoals felrood, bruin en mos- en diepgroen en zorgen voor een mooi contrast met de zachte nudetinten. In de Nymphelia collectie vind je behalve de blauwe C01 Be Pool nog 4 lakjes (670 It’s Rambo No. 5, 830 Salmon & Garfunkel, 690 Fred Said Red en 710 Dulce & Havanna), die ook deel uitmaken van het vaste assortiment en dus niet echt limited edition zijn, wat wel een beetje jammer is. Behalve de C01 Be Pool heb ik ook voor je geswatched: 690 Fred Said Red, 790 The Pinky And The Brain en 840 Browno Mars.

Alle lakjes zijn voorzien van het nieuwe brede kwastje, ook de limited edition C01 Be Pool.

C01 Be Pool vind ik een heel mooi en bijzonder kleurtje, het is een beetje een combinatie tussen groen en blauw. Het lakje dekt goed in twee laagjes, heeft een licht metallic glans en heel veel kleine groenachtige glittertjes.

690 Fred Said Red is een prachtig koraaloranje lakje, terwijl de naam doet vermoeden dat hij rood is maar dat kan ik ‘m toch niet helemaal noemen. Het lakje is wel een beetje jelly en sheer, dus ik heb deze drie laagjes gegeven.

790 The Pinky And The Brain (wat een leuke naam weer!) lijkt vrij veel op de 850 Aretha’s R-E-S-P-I-N-K maar is iets donkerder van kleur. Zeker een leuk lakje voor de zomer!

840 Browno Mars is een mooi koperbruin kleurtje met een metallic glans en heel veel kleine goudkleurige glittertjes erin. Ik heb het idee dat Catrice al een aantal van dit soort kleurtjes en finishes in haar assortiment heeft (gehad), maar het is evengoed een leuk lakje!

De nieuwe Catrice lakjes zijn voor € 2,49 per stuk verkrijgbaar bij Kruidvat. De limited edition C01 Be Pool ligt nog tot en met half maart in de schappen!

Q: Welk van deze lakjes is/zijn jouw favoriet? Heb jij deze lakjes al in je bezit of welke wil je nog graag aanschaffen?

Volg By Sjanty ook via Facebook, Bloglovin & Twitter!

23 reacties op “Swatches 4 nieuwe Catrice lakjes (waaronder 1 LE!)”

Ik heb Be Pool gelukkig nog kunnen bemachtigen, hier is die overal uitverkocht. Gisteren vond ik hem per toeval in een Essence schap haha, maar wat is die mooi zeg! ♥

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.