Categorieën
Beauty Nagels

Pink, white and a bow

Ik had het nooit gedacht, maar ik begin het experimenteren met nail art echt leuk te vinden! Nog meer verbazend is het dat het ook nog wel redelijk lukt, ik dacht echt dat het met mijn niet heel vaste handjes en gebrek aan geduld echt onmogelijk zou zijn, maar dit bewijst maar eens dat de wonderen de wereld nog niet uit zijn! De creatie van vandaag is echt op en top meisjesachtig en heeft wat mij betreft een hoog cuteness gehalte!

Wat ik voor deze Pink, white and a bow creatie gebruikt heb:

Trind Caring Color CC147 Pastel Pink
Catrice Ultimate Nail Lacquer 470 Snow Motion
Rimmel I ♥ Lasting Finish 080 Black Cab
Essence dotting tool

Op zich is deze Pink, white and a bow creatie niet heel moeilijk, maar het heeft wel even wat geduld en precisie nodig. De eerste stap is dat je je nagels lakt met de CC147 Pastel Pink uit de Trind Caring Color lentecollectie. Zelf heb ik drie laagjes van dit vrij lichte lakje aangebracht, zodat de kleur helemaal volledig dekkend is. Nadat de lak goed droog was heb ik uit de losse hand op het bovenste gedeelte van mijn nagel een witte rand gezet, deze kun je zo breed maken als je zelf wilt. Mocht je het lastig vinden een recht lijntje te zetten kun je ook een plakbandje op je nagel plakken en de rand volgen, dat is een heel handig hulpmiddeltje om het lijntje mooi strak en recht te krijgen. Op de witte randjes heb ik vervolgens met de Essence dotting tool een aantal, kleine roze stipjes gezet, hiervoor heb ik weer het Trind CC147 lakje gebruikt. Eigenlijk is de creatie nu voor het grootste gedeelte al klaar, alleen het zwarte strikje nog.

Het strikje heb ik met de dotting tool gemaakt; eerst heb ik een vrij langwerpig stipje in het midden gezet en daar twee zijkantjes aan gemaakt. Om het wat duidelijker te krijgen dat het een strikje en geen vlinder of iets dergelijks is heb ik het middelste gedeelte wit gekleurd. Het strikje zou wat mij betreft nog iets duidelijker en mooier kunnen, maar dat vergt wat meer oefening.

Q: Wat vind je van deze Pink, white and bow nagelcreatie?

Volg By Sjanty ook via Facebook, Bloglovin & Twitter!

16 reacties op “Pink, white and a bow”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.