Categorieën
Beauty Nagels

Sally Hansen Miracle Gel meer kleuren

We wisten wel dat Sally Hansen Miracle Gel meer kleuren telde dan 220 Pink Tank en 360 Tidal Wave. 47 in totaal om precies te zijn. Maar dat we een deel van die kleuren al zo snel binnen nagelbereik zouden hebben, hadden we niet gedacht. 

sallyh1

Heel even, in een glimp van snelle oplettendheid hadden we alle kleuren die de Miracle Gel lijn bevat al gezien tijdens de lancering van de gel nagellakjes waarvoor je geen speciale lamp -euh, helemaal geen lamp- nodig hebt. 47 kleuren verdeeld over zeven collecties van de nieuwe nagellakken. En daarvan mogen wij zeven nieuwe kleuren proberen. Hallelujah, hebben wij even mazzel. Nou, onze dag kon niet meer stuk. En we konden ons zeker niet inhouden om de nieuwe stash te testen. En let vooral even op de namen, hoe verzin je het. Mad Women voor een knal roze, letterlijk schitterende nagellak en Crème De La Crème voor een witte.

sallyh4

130 How Nude

sallyh3

190 Pinky Rings

sallyh5

280 Camo Queen

sallyh7

350 Style Maker

sallyh2

430 Crème De La Crème

sallyh8

500 Mad Women

sallyh6

530 Super Charge

Mocht je het vorige artikel over Sally Hansen Miracle Gel gemist hebben -kunnen we ons niet voorstellen, maar de wonderen zijn de wereld nog niet uit-, het werkt dus als volgt: eerst breng je twee lagen kleur aan, om de dikte van de lak te bepalen en vervolgens dek je het af met de speciale top coat in de zwarte verpakking. Of ja, dit wordt geadviseerd. Wat we zelf de fijnste manier voor het mooiste resultaat vinden, is eerst twee dunne laagjes kleur aanbrengen vervolgt door een dun laagje top coat. Wanneer je er zeker van bent dat de lagen goed zijn uitgehard (wacht hier gerust een paar uur mee), herhaal je het proces en het is net alsof je rechtstreeks uit de stoel bij de nagelstyliste komt rollen.

Sally Hansen Miracle Gel is verkrijgbaar bij verschillende drogisterijen, bij parfumeries en op internet voor €11,99 per stuk.

Q: Welke kleur zou jij wel als gellaag op je nagels willen hebben?

5 reacties op “Sally Hansen Miracle Gel meer kleuren”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.