Categorieën
Beauty Make-up

NYX Round Lipgloss

Onlangs was op By Sjanty een artikel over de NYX Mega Shine Lipgloss te lezen en zoals beloofd nu alles over de NYX Round Lipgloss.

De NYX Round Lipgloss is verkrijgbaar in 36 verschillende kleuren. NYX heeft in haar producten altijd een heel ruim assortiment aan kleuren, zo heb je tenminste lekker veel keuze!

De Round Lipgloss ziet er heel schattig en lekker meisjesachtig uit. Leuker dan de Mega Shine Lipgloss, die dan wel weer een strikje op de bovenkant heeft. De Round Lipgloss is ook een slagje kleiner en smaller dan de Mega Shine Lipgloss en bevat 2,5 mililiter.
Ik heb de donkerroze 36 Ballerina Pink, de lichtroze 15 Baby Pink en de nude-achtige 28 Whipped geprobeerd.

Wanneer je de Round Lipgloss opent heeft ook deze een kromme sponsapplicator, net als de Mega Shine Lipgloss. Dit kniekje zorgt ervoor dat je de gloss heel makkelijk en precies kunt aanbrengen en ook netjes je mondhoeken kunt ‘glossen’. De glossjes hebben een beetje een niet heel opvallend zoet, fruit-achtig geurtje.
De gloss zelf is vrij normaal van substantie, niet heel dik maar ook niet heel dun. Als je de gloss op je lippen aanbrengt voelt het niet plakkerig, wat voor mij altijd een pluspunt is! Mijn lippen voelen na aanbrengen lekker zacht aan, ook als ik ze een paar keer over elkaar heen wrijf. Dat ze zacht aanvoelen komt onder andere door de minerale olie die aan de gloss is toegevoegd die je lippen wat hydrateert.
De dekking van de glossjes is op zich oké, maar ze hadden wat meer gepigmenteerd gekunt. Je kunt wel zien welke kleur je op je lippen hebt, maar het is een beetje een waterig kleurtje zoals je misschien ook op de foto’s kunt zien.

Wat ik vaak doe is de Round lipstick en Round lipgloss met elkaar combineren, dus eerst een beetje van bijvoorbeeld de roze ‘Narcissus’ lipstick op doen en daar vervolgens wat van de Ballerina Pink Round Lipgloss overheen aanbrengen. Zo krijg je een wat meer intense en duidelijkere kleur én een glansje. Bovendien is de kleur op deze manier langer zichtbaar, aangezien de Round Lipgloss nogal doorzichtig is en ook niet heel lang blijft zitten.

De NYX Round Lipgloss is voor € 2,29 per stuk te verkrijgen bij onder andere www.boozyshop.nl

3 reacties op “NYX Round Lipgloss”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.