Categorieën
Beauty Make-up

NYX Mega Shine Lipgloss

Afgelopen week heb ik weer enkele NYX producten binnengekregen en zal ik er stuk voor stuk weer wat nader met jullie gaan bekijken. We beginnen met de Mega Shine Lipgloss!

De zoektocht naar een mooie, prettige nude lipgloss blijft bestaan. Ik had nog nooit eerder een lipgloss van NYX geprobeerd en dus werd dat hoog tijd. NYX heeft 2 soorten lipgloss; deze Mega Shine Lipgloss en de Round Lipgloss. De Mega Shine Lipgloss is bijna het dubbele duurder dan de Round Lipgloss, maar is ook iets groter van formaat. De Mega Shine Lipgloss is verkrijgbaar in zo’n 60 kleuren en biedt dus ruime keuze. Ik probeerde de kleur Frosted Beige, die het meest nude leek.

De Mega Shine Lipgloss heeft een best groot formaat en ligt doordat hij vrij breed is lekker in de hand. Hiermee doet hij me een beetje denken aan de Hema lipglosses. Leuk detail is dat er aan de bovenkant van de dop een heel schattig strikje is aangebracht! Cute!

NYX zegt over deze Mega Shine Lipgloss dat hij romig, zacht en geurig is en onder andere minerale olie en vitamine E bevat die je lippen hydrateren en verzorgen.

Als je de dop van de gloss draait merk je dat hij bij het spons-applicatortje wat tegenhoudt en als deze eruit komt zie je ook waarom: er zit een soort kniekje in. Normaal zijn de lipgloss applicatortjes meestal recht, maar deze heeft dus een kleine buiging erin zodat je hem makkelijk op je lippen kunt aanbrengen. Ik zie vrijwel meteen al dat de gloss best plakkerig is en als ik hem swatch en op mijn lippen draag wordt dat bevestigd. Ik houd zelf niet zo van heel plakkerige lipgloss, maar dat is persoonlijk. Dan de geur. Die is ontzettend bubblegum, heeel zoet!

Op je lippen geeft deze Frosted Beige een licht bruinachtige kleur met een subtiel glansje. Echt nude kan ik hem daarom niet noemen, daarvoor is hij toch iets te donker. De gloss heeft wel een paar laagjes nodig om echt te dekken en de kleur duidelijk af te geven. Klein nadeel is dat hij dus behoorlijk plakt waardoor je grote kans hebt dat je haar aan je lippen blijft plakken als het buiten een beetje waait en arghhh, dat vind ik zo vervelend!

Ik vind deze lipgloss niet één van de fijnste om te gebruiken door onder andere die nogal sterk aanwezige zoete geur en plakkerigheid en qua kleur ben ik ook nog niet laaiend enthousiast. Een review van de NYX Round lipglosses volgt snel!

De NYX Mega Shine Lipgloss is voor € 4,99 (exclusief verzendkosten) te bestellen bij www.boozyshop.nl

2 reacties op “NYX Mega Shine Lipgloss”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.