Categorieën
Beauty Nagels

Essence Whoom! Boooomm!! nagellak

Eerder schreef ik al over de voorjaarscollectie van Essence die de knallende naam ‘Whoom! Boooomm!!’ draagt. Afgelopen week ontving ik 3 van de 4 nagellakjes uit deze lijn en testte deze voor jullie uit!

Zoals gezegd telt de ‘Whoom! Boooom!!’ collectie 4 nagellakjes bestaande uit de donkerblauwe 01 Chacalaca, de oranje 02 Orange Andy, you’re a star, de limegroene 03 You’ve got the art en de koraalrode 04 Roy’s red.

De flesjes hebben een normaal formaatje en bevatten 8 milliliter. Verder is het uiterlijk van het flesje niet zo heel veel bijzonders, er staat op de voorkant ‘Whoom! Boooom!!’ en natuurlijk de merknaam Essence, het heeft een simpele witte dop en that’s it. Op de achterkant staan de naam en het nummer van het lakje.

Dan de kleuren van de nagellakjes, daar ben ik zelf niet bijster enthousiast over. De rode en blauwe zijn op zich nog best oké, maar die groene…. nee. Maar dat blijft natuurlijk altijd een kwestie van smaak. Wat ook opvalt is dat de lakjes op de persfoto’s die ik begin van dit jaar ontving nogal andere kleuren lijken te hebben.  Zo lijkt de donkerblauwe Chacalaca op de foto meer paars en oogt de rode Roy’s Red meer knalroze.
Kijk en oordeel zelf:


Dan het gebruik van de nagellakjes; ze hebben een kwastje met een gemiddelde grootte dat op zich prima lakt. Het kwastje is niet te dik en niet te dun. De nagellak zelf is vrij dun, dus je moet uitkijken dat je niet teveel tegelijk op het kwastje neemt.

De groene en rode kleur geven op zich een prima dekking, maar de blauwe wilde niet zo. Met een laagje of 3 à 4 kreeg ik hem wel aardig dekkend, maar niet zo netjes en egaal als de andere 2.

De Essence Whoom! Boooom! nagellakjes zijn limited edition en zo lang de voorraad strekt in maart en april 2011 voor € 1,79 per stuk te verkrijgen bij het Kruidvat.

Je kunt de nagellakjes natuurlijk zelf aanschaffen, maar houd By Sjanty in de gaten want ik geef heel binnenkort een setje Whoom! Boooom!! nagellakjes weg!

6 reacties op “Essence Whoom! Boooomm!! nagellak”

huh je test hiet toch een gele,rode en blauwe en geen groene ??:S
of ben ik nou kleurenblind???:S

die gele lijkt mij trouwens mooi voor in de zomer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.