Categorieën
Beauty Nieuws

Essence Whoom! Boooom!! collectie

Net als ik en vele met mij ook Essence he-le-maal klaar met de winter en knalt met de nieuwe ‘Whoom! Boooom!!’ collectie met een regenboog aan kleuren de lente binnen. De extravagante kleuren en designs zijn geïnspireerd op één van de meest populaire kunstgenres: pop art. Veel van de producten hebben dan ook namen van grote Amerikaanse pop-art kunstenaars als Roy Lichtenstein en Andy Warhol meegekregen, die vooral bekend zijn van hun werken met felle, primaire kleuren omlijnd met vette zwarte lijnen. Iets dat me meteen opviel is dat de collectie qua uiterlijk wel wat weg van de nieuwe MAC ‘Wonder Woman’ collectie, maar dat verder terzijde. Deze kleurrijke en opvallende collectie bied je in ieder geval genoeg inspiratie voor creatieve booming looks en kun je van je gezicht een waar kunstwerk maken!

Mono Eyeshadows

€ 1,59

1 Blau Chacalaca

02 Sand Cream Canvas

03 Raspberry Muse Marilyn

04 Lemongreen You’ve got the art

In de Whoom! Boooom!! collectie vind je 4 nieuwe (Essence belooft hoog-gepigmenteerde!) mono-oogschaduws in een groene, paarse, roze en zandkleurige tint waarmee je je ogen er lekker mee uit kunt laten knallen.

Cream Eyeliner Palette
€ 2,99
Het eyeliner palet met de naam 01 Kawoom palet bevat vier kleuren zachte, creamy eyeliner: grijs, blauw, groen en wit waarmee je je ogen mooi kunt omlijsten. Er is een mini-brush bij het palet inbegrepen.

Colour Changing Lipgloss
€  1,99

De naam Colour Changing Lipgloss zegt het al: de kleur van de lipgloss verandert afhankelijk van je mood van paars naar roze of van oranje tot fuchsia. De gloss is in twee tinten verkrijgbaar: een lichtroze genaamd 01 Muse Marilyn en een donkerroze die de naam 02 Roy’s Red heeft meegekregen.

(De  naam ‘Muse Marilyn’ heeft te maken met het feit dat Marilyn Monroe een soort muze voor Andy Warhol was; hij is dan ook vooral bekend van zijn beroemde pop-art Marilyn Monroe portretten).

01 Muse Marilyn

02 Roy’s Red


Nail Polish

€ 1,79

01 Chacalaca

02 Orange Andy, you’re a star

03 Lemongreen You’ve got the art

04 Red Roy’s Red

Met deze kleurrijke lakjes maak je je nagels helemaal lenteproof en kun je ze zelfs laten matchen met je oogschaduw!

 Nail Stickers
€ 0,99

Deze lente kun je je nagels opleuken met deze booming nagelstickers met onder andere tekstballonnetjes, lipjes, dollartekens en uitroeptekens, helemaal pop art stylo.


Mini Nail Files

€ 1,59

Dit poppy doosje (01 Pow Wow) met daarin een viertal mini-nagelvijltjes is heel handig als je uit gaat of onderweg bent. Deze on-the-go vijltjes, in kleurrijk pop art ontwerp, zitten verpakt in een beschermend hoesje. Zo heb je altijd en overal verzorgde nagels, op elk moment van de dag!

De Essence ‘Whoom Boooom!!’ collectie is in maart en april 2011 exclusief verkrijgbaar bij het Kruidvat!

Één reactie op “Essence Whoom! Boooom!! collectie”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.