Categorieƫn
Beauty Nieuws

Nederlandse website MAC Cosmetics

Vanaf vandaag is-ie er dan ein-de-lijk: de Nederlandse MAC Cosmetics website! Eerder kon je alles rondom MAC al wel volgen op www.maccosmetics.com, maar het is natuurlijk wel zo leuk dat er nu ook een officiĆ«le Nederlandse website is, aangezien wij Dutch beauty’s MAC behoorlijk sponseren!

De website www.maccosmetics.nl is nog wat kaal, maar daar zal in de komende tijd vast en zeker verandering in komen. Je kunt nu al wel iets lezen over wie en wat MAC is, je vind er wat informatie over de MAC producten en er staan wat ‘Do It Yourself’ videootjes op. Het is een beetje jammer dat de video’s in het Engels zijn, maar wellicht dat Nederlandse filmpjes nog volgen. De website is duidelijk nog in aanbouw. Ook zou het heel handig zijn als er een overzicht van alle (basic) MAC producten (met prijs) op de site zou verschijnen, maar misschien doen ze dat juist bewust niet. Een webshop zou natuurlijk helemaal geweldig zijn, stel je voor: gewoon uit je luie stoel al dat moois bestellen! Al denk ik niet dat dat zal gaan gebeuren; ze willen waarschijnlijk dat je daarvoor gewoon naar de stores komt.

De foto’s op de site zijn ook echt om bij weg te kwijlen als beautyaddict, heel mooi! Vooral al die felle kleurtjes op die zwart-witte MAC layout knallen eruit. Op de website kun je je aanmelden voor de nieuwsbrief, zodat je altijd als eerste op de hoogte bent van de laatste MAC nieuwtjes. Ook vind je er een overzicht van alle MAC-stores in Nederland, zodat je weet waar je de nieuwste collectie kunt aanschaffen!

www.maccosmetics.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.