Categorieën
Beauty Nagels

Max Factor Max Effect – Mini Nail Polish

De kleurrijke Max Factor Colour Effect collectie ligt al sinds mei 2010 in de winkels en is dus niet zo heel nieuw meer, maar ik had er eerlijk gezegd nog nooit iets van gebruikt. De collectie bestaat uit Max Effect Trio Eyeshadow, Max Effect Dip-In-Eyeshadow, Max Effect Lipgloss, Max Effect Mini Nailpolish en Miracle Touch Cream Blush. Van deze Colour Effect collectie probeerde ik de Max Effect Nail Polish.

De nagellak is verkrijgbaar in 12 kleurtjes en hebben de volgende namen meegekregen:
Ivory, Diva Coral, Bronze, Elegant Mauve, Sunny Pink, Diva Violet, Red Carpet Glam, Diva Pink, Deep Mauve, Dazzling Blue, Cloudy Blue en Silver.

De naam zegt het al: het is een mini nagellakje, dus het flesje is ook een slag kleiner dan de normale nagellak potjes. Als je hem opent komt er, nogal logisch, een mini-kwastje tevoorschijn, wat niet heel handig aanbrengen is. Aangezien de meeste nagellakjes tegenwoordig een breed kwastje hebben waarmee je in één veeg bijna je hele nagel van kleur voorziet, is dit even wennen.

Het lakje kost € 6,99 en dat is best prijzig voor zo’n klein flesje. Wat opvalt is dat er helemaal geen nummer of naam op het flesje staat en ik dus eerst ook geen idee had welke kleur nagellak ik had, maar dat is dus Bronze. Nu is dat natuurlijk wel enigszins af te leiden uit de namen, maar het had wel handiger geweest als het ook op het flesje had gestaan.

Bij het eerste laagje dekt de nagellak al aardig goed en hebben mijn nagels een lichtgouden kleurtje die na nog een laagje nog een tintje donkerder worden. De kleur is best apart, met bepaalde lichtinval geeft hij een bronzen metallic effect en bij daglicht lijkt hij wat meer goud. Het subtiele glittertje geeft het lakje net even wat meer glamour. Het lakje is vrij snel droog, wat ik als stuk ongeduld heel fijn vind! Wel heel jammer is dat de nagellak na een halve dag al begint te chippen (afbladderen) en het eruitziet alsof het al dagen op mijn nagels zit.

Al met al een leuk, maar niet heel bijzonder lakje die met € 6,99 voor zo’n miniflesje wel wat aan de dure kant is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.