Categorieën
Beauty Make-up

NYC (New York Color) Ultra Last Lipwear lipsticks

Helaas waren de NYC Kiss Gloss en Liquid Lipshine lipgloss een beetje tegenvallers, maar met de Ultra Last Lipwear lipsticks kan NYC in de herkansing!

De Ultra Last Lipwear is volgens NYC een heel aangename romige glanzende lipstick dat een rijke, zachte formule bevat en met gemak zes uur lang zou moeten blijven zitten. Daarnaast zou deze lipstick je lippen door de aanwezige jojoba-olie gevoed en gehydrateerd aan doen voelen en heel makkelijk aan te brengen zijn.
In totaal zijn er van deze lipstick 20 verschillende kleuren: 401 Caramel, 402 Red Flame, 403 Rose Petal, 404 Air Kiss, 405 Blue Rose, 406 Garnet, 407 Smooch, 408 Sherry Sparkle, 409 Fragile Pink, 410 Plum Rum, 411 Snowcone, 412 Mauve Gold, 413 Rose Gold, 414 Lilac Dream, 415 Brandy Sparkle, 416 Berry Rich, 417 Flirty, 418 Sugar Plum, 419 English Rose en 420 Mousse.
Net als bij de NYC Kiss Gloss en Liquid Lipshine lipgloss geldt dat ook van de lipsticks lang niet alle 20 kleuren bij alle Kruidvat filialen in het NYC schap liggen.

De lipsticks hebben een vrij basic uiterlijk met een transparante dop en zwarte huls met daarop in glimmende letters ‘NYC’. Door middel van de transparante dop kun je meteen zien welke kleur lipstick het is, wat wel handig is.

Op de onderkant vind je een stickertje met de kleur en het nummer en de naam van de lipstick.
Ik testte 405 Blue Rose, 411 Snowcone en 417 Flirty.
Naast een stickertje aan de onderkant hebben de lipsticks ook nog twee stickertjes op de zijkanten waarop onder andere nogmaals het nummer en de kleur vermeld staat en kun je dus op meerdere manieren zien welke kleur lipstick je te pakken hebt. Als je de lipsticks wilt openen moet je eerst de stickers op de twee zijkanten verwijderen, wat heel makkelijk gaat en de lipsticks niet beschadigt.

Een beetje apart aan deze lipsticks is dat je ze niet helemaal in de huls kunt draaien, maar dat het bovenste puntje er altijd voor bijna de helft bovenuit steekt. Om de lipsticks te gebruiken hoef je hem dus nog maar een klein stukje omhoog te draaien. Nu dacht ik eerst ‘Goh handig, zo kun je altijd meteen de kleur zien’, maar in gebruik blijkt het toch iets minder praktisch. Als je na gebruik de dop weer terug op de lipstick wilt doen moet je namelijk heel voorzichtig zijn dat je de punt van de lipstick niet raakt, wat me nu al een aantal keer is gebeurd. Met als gevolg dat er steeds kleine hapjes uit de lipstick gaan en de dop ook behoorlijk viezig wordt, wat dus wel een beetje een nadeel is. Ook sluit de dop niet altijd even goed en kan het gebeuren dat hij weer van de lipstick gaat.
Als je de lipsticks met de punt recht naar voren neerzet kun je ze met de vorm van de huls tegen elkaar aanzetten en passen ze als het ware in elkaar, wat een grappig detail is. Als je de lipsticks zo ziet staan zien ze er met dat zilver en zwart best wel chique uit, toch?De lipsticks die ik probeerde hebben allemaal een roze tint, maar zijn toch heel verschillend. Zo is de 405 Blue Rose fuchsiaroze met een heel klein blauw accentje erin, is de 411 Snowcone lichtroze en de 417 Flirty donkerroze.

De lipsticks hebben een beetje zo’n typische lipstickgeur die verder niet heel aanwezig is, wat ik altijd wel fijn vind. Zoals NYC beloofde zouden de lipsticks heel makkelijk aan te brengen zijn en dat is waar, de brede punt laat ze ook voor het swatchen makkelijk over je huid glijden en ze geven allemaal lekker veel kleur af. Zoals je op onderstaande foto misschien ook wel kunt zien zijn de lipsticks ook lekker romig en glanzend.

Ook op mijn lippen brengen de lipsticks heel makkelijk en smooth aan, zijn ze lekker romig en glanzend en doen ze mijn lippen inderdaad heel lekker zacht en gehydrateerd aanvoelen, dus tot zover kloppen alle beloften. De lipsticks hebben prachtige goed gepigmenteerde kleuren en ik was echt aangenaam verrast hoe mooi ze stonden. Normaal gesproken kies ik altijd snel voor nude of lichtroze tinten op mijn lippen, maar nadat ik deze lipsticks heb geprobeerd draag ik deze de laatste dagen veel. Met de vrij heftige Blue Rose durf ik echter nog niet de straat op, maar wie weet….

De belofte doen dat een lipstick zes uur blijft zitten is altijd een beetje tricky en ook deze gaat dat niet redden. Als je wat eet en drinkt begint hij al flink te vervagen en moet je hem toch echt opnieuw aanbrengen om de kleur weer een beetje zichtbaar te maken. Afgezien van het feit dat de lipstick maar voor de helft in de huls zit en het daardoor een beetje een knoeiboel met de dop wordt vind ik dit hele fijne lipsticks die hun werk voor slechts € 2,99 prima doen.

By Sjanty vindt dit product…

De NYC Ultra Last Lipwear lipsticks zijn voor € 2,99 per stuk verkrijgbaar bij Kruidvat.

8 reacties op “NYC (New York Color) Ultra Last Lipwear lipsticks”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.