Categorieën
Beauty Nagels

Nieuwe NYC (New York Color) In A New York Color Minute nagellakjes

Lekkerrrr bezig, NYC! Lange tijd was het een beetje stil rondom het assortiment van dit leuke budgetmerk, maar nu komen ze aan de lopende band met allemaal leuke nieuwe make-upjes! Vorige week scoorde ik de drie nieuwe Expert Last pastelkleurige beauties, gisteren showde ik je de Big Bold mascara topper en vandaag is het de beurt aan maar liefst vier nieuwe In A New York Color Minute nagellakjes!

NYC ligt nu een jaar in de schappen van het Kruidvat en in die tijd heb ik vooral de nagellakjes met liefde omarmd, ik vind zowel de Expert Last als de In A New York Color Minute prima, helemaal voor de slechts € 2,29 (In A New York Color Minute) en € 2,99 (Expert Last) die ze kosten. De In A New York Color Minutes (zo, dat blijft een hele mond vol!) doen hun naam wel eer aan, want ze zijn inderdaad heel rap droog en dat is voor een stuk ongeduld als ik ideaal, bijna noodzakelijk. Met de komst van vier nieuwe flesjes telt het In A New York Color Minute nu 24 verschillende kleurtjes, lekker veel dus!

NYC brengt haar nagellakassortiment helemaal up to date met de nieuwe pastel getinte Expert Lasts en de fellere In A New York Color Minutes 294 Lexington Yellow, 296 Walter Street Blue en 298 High Line Green én de glitterige 276 Big City Dazzle.

De komst van 294 Lexington Yellow is goed getimed, want het is natuurlijk een ideaal kleurtje voor de paasdagen! Lexington Yellow is echt bright yellow en laat je nagels in ieder geval lekker knallen en opvallen. Over de dekking ben ik niet helemaal superenthousiast, helaas lakt het kleurtje nogal een beetje streperig en om dat zoveel mogelijk weg te werken heb ik mijn nagels er drie keer mee gelakt.

296 Walter Street Blue vind ik een heerlijk kleurtje; het doet me direct denken aan een helderblauwe zee met een hagelwit strand en een heerlijk zonnetje in de strakblauwe lucht en ja, daar word ik heel vrolijk van! Gelukkig is op de dekking van deze niets aan te merken, twee laagjes zijn meer dan voldoende!

Hoewel groen niet helemaal mijn kleur is (zegt iemand die in een groene auto rijd), vind ik 298 High Line Green op één of andere manier toch wel wat hebben. Ik ga er direct wel heel eerlijk bij opbiechten dat ik ‘m denk ik niet heel snel zal pakken om m’n nagels ermee te kleuren, maar dat heeft gewoon meer met mijn voorkeur voor andere kleurtjes te maken en verder niets met de kwaliteit, die is prima.

276 Big City Dazzle vind ik zelf niet echt een op zichzelf staand nagellakje, maar meer een topcoat te noemen. Ik heb hem op de bovenste foto wel even zonder basiskleur eronder op mijn nagels gedaan en op zich valt het me met twee laagjes nog helemaal niet tegen, het lakje geeft best heel veel glittertjes.

Toch vind ik ‘m over een ander kleurtje wel veel leuker hoor, kijk wat een vrolijk, glamourous effect het een ‘gewoon’ kleurtje meteen geeft! Je moet er naderhand wel even wat boenwerk voor over hebben om al die leuke, honderden glittertjes weer van je handen te krijgen, maar dan heb je ook wat (*wink*)!

De nieuwe NYC In A New York Color Minute lakjes zijn voor € 2,29 per stuk verkrijgbaar bij deze Kruidvat filialen.

Q: Welk van de nieuwe kleurtjes vind jij het leukst?

Volg By Sjanty ook via Facebook, Bloglovin & Twitter!

36 reacties op “Nieuwe NYC (New York Color) In A New York Color Minute nagellakjes”

Ik vind die blauwe echt heel erg mooi! Heb nog helemaal geen lakjes van NYC, maar dat verkopen ze ook niet bij mijn kruidvat. Ik heb wel een oogschaduw quad van NYC, maar dat is écht hele slechte pigmentatie !
x Ella

Dit gaat raar klinken, maar toen ik eens goed je vingers bekeek zag ik dat de nagels erg op die van mij lijken, de wijsvinger iets puntig, de middel breder en de ringvinger tussen de 2 andere nagels in. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.