Categorieën
Beauty Nagels

Nieuwe NYC (New York Color) Expert Last nagellakjes voorjaar 2012

Ik vind het zelf erg leuk dat budgetmerken als Catrice, Essence en NYC (New York Color) de laatste tijd ook steeds meer en sneller inspelen op de huidige trends en zijn het niet langer alleen high end merken als Chanel, Dior en Yves Saint Laurent die de laatste mode van de catwalks naar hun make-up vertalen. Geheel volgens de pasteltrend van dit voorjaar heeft NYC onlangs een drietal nieuwe lakjes aan haar Expert Lash Nail Polish assortiment toegevoegd, zodat wij er dit seizoen helemaal hip & happening bij kunnen lopen!

Het huidige Expert Last Nail Polish collectie bevat al een behoorlijk aantal kleurtjes, er zijn namelijk maar liefst 20 verschillende. Met de drie nieuwe erbij opgeteld staat de teller dus al op 23 en daarmee biedt deze collectie een ruime keuze. De namen van de Expert Lash lakjes zeggen allemaal iets over de kleur en dit is ook bij de drie nieuwe doorgevoerd: 251 Bubblegum Pink, 253 Mint Macaroon en 257 Lavender Cupcakes.

De flesjes hebben een leuke, speelse ronde vorm met 9,7 ml en een redelijk standaard, langwerpig kwastje dat z’n werk prima doet. Dan nu snel over naar de swatches, so get ready for this beauties!

251 Bubblegum Pink is op het eerste gezicht niet echt pastel te noemen, maar wat mij betreft daarom niet minder mooi! Hoewel de helft van mijn nagellakcollectie misschien wel uit roze bestaat, ben ik er bijna zeker van ik dat deze tint roze er nog niet tussen zit. Het kleurtje ervan is niet écht bubblegumpink maar heeft een wat rode ondertoon en zou ik eerder koraalroze noemen. Het lakje heeft aan twee laagjes genoeg, al zie ik op de foto mijn nagels er nog wel een heel klein beetje doorheen sneaken…

 253 Mint Macaroon is een heerlijk lente- en zomerkleurtje en mag zeker niet ontbreken met de pasteltrend van nu. Het lakje heeft een hele prettige, creamy substantie en dekt met twee laagjes uitstekend. Ik kan nu al voorspellen dat deze veel tijd op mijn (teen)nagels door zal gaan brengen!

De naam 257 Lavender Cupcake doet de kleur van het lakje goed omschrijven, ‘cause lavender purple it is. Ik vind een lavendelkleurtje als deze mooier dan een wat meer lichte lilapaarse, deze heeft net wat meer pit!

Met een gigantische box vol nagellak zou je denken dat je wel een keer uitverzameld bent, maar deze drie schatjes voeg ik er met veel liefde aan toe. Ik vind de kleurtjes erg leuk, schattig en hip en ook de kwaliteit van de lakjes is dik in orde, al is de 251 Bubblegum Pink met twee laagjes nog wel een tikkeltje sheer. Oja, laat ik ook het leuke prijsje van € 2,99 vooral niet vergeten!

De nieuwe NYC Expert Last nagellakjes zijn voor € 2,99 per stuk verkrijgbaar bij Kruidvat.

Q: Wat vind je van deze nieuwe kleurtjes van NYC? Op naar het Kruidvat om ze te scoren of sla je ze over?

Volg By Sjanty ook via Facebook, Bloglovin & Twitter!

31 reacties op “Nieuwe NYC (New York Color) Expert Last nagellakjes voorjaar 2012”

ik heb ze alle drie! dit zijn mijn eerste nyc nagellakken en wist niet of de kwaliteit goed was, maar zo te zien wel. ik heb ook vele soorten roze nagellak maar niets zoals deze roze.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.