Categorieën
Beauty Make-up

Snelle en simpele naturel look voor school of werk!

Het is natuurlijk heerlijk om je af en toe lekker uit te leven met opvallende, glitterige en knallende kleuren oogschaduw, maar op dagen dat je naar school of naar je werk moet wil je voornamelijk dat je make-up snel, mooi en niet te opvallend is. Daarom vandaag een naturel look voor school of werk!

Voor deze look heb ik, hoe kan het ook bijna anders, het Sleek Au Naturel palette gebruikt waar natuurlijk bij uitstek geschikte kleurtjes voor een naturel look in zitten. Van de 12 kleurtjes heb ik de Nougat, Nubuck en Bark gebruikt (op foto hieronder aangegeven met hartjes). Helaas bevat dit palette geen mooie, lichtbruine kleur en heb ik daarvoor de Berlin Wall uit het Catrice Big City Life palette gebruikt.

Natuurlijk heb ik zoals altijd eerst een laagje oogschaduwbasis (Too Faced Shadow Insurance) op mijn oogleden en het gebied erboven aangebracht zodat de look gedurende de school- of werkdag mooi op zijn plek blijft zitten. Vervolgens heb ik over mijn gehele ooglid de Nubuck aangebracht, een heel mooi lichtgrijs/taupe kleurtje dat je oogleden net wat meer oplicht. Voor wat meer diepte heb ik in mijn buitenste ooghoek en crease de Berlin Wall aangebracht en alles daarna goed geblend. Op mijn wenkbrauwbot en langs de binnenkant van mijn ogen heb ik heel licht een beetje van de Nougat aangebracht. Voor nog net iets meer intensiteit en power heb ik een fluffy kwast heel licht in de Bark gedipt en hier een heel klein beetje van in de buitenste ooghoek geveegd.

Daarna heb ik een heel smal kwastje in de Bark gedipt en hiermee een lijntje onder mijn ogen en ook heel licht boven mijn bovenste wimperlijn gezet. Tot zover de oogschaduws, daarna heb ik alleen nog wat mascara aanbrengen en klaar waren de ogen! Supersnel en supermakkelijk! Op mijn lippen heb ik wat MAC Lip Erase en daaroverheen de Essence XXXL Nudes lipgloss in 01 Pure Beauty aangebracht waardoor de lippen ook heel basic blijven.

Met deze look heb je binnen no time een mooie, verzorgde uitstraling zonder dat je er heel zwaar opgemaakt uitziet. Op mijn wangen draag ik een beetje van de lichtbruine- en roze kleur uit de Catrice 010 Riviera Rose Multi Colour Blush.

Stel dat je de look toch een beetje erg clean en simpel vindt of dat je ’s avonds nog op stap gaat kun je de look door het toevoegen van een beetje zwarte oogschaduw onder en boven je ogen en wat zwart oogpotlood op de onderste waterlijn al een heel andere en wat meer intense uitstraling geven:

Q: Wat vind je van deze look? Wat draag jij meestal naar school of werk qua make-up?

Volg By Sjanty ook via Facebook, Bloglovin & Twitter!

14 reacties op “Snelle en simpele naturel look voor school of werk!”

Ondanks dat het een natural look is vind ik hem nog iets te licht … Ik zou persoonlijk eerder voor de twee rechts boven gaan in plaats van de twee links boven. En voor ’s avonds inderdaad een opvallende, rode of roze, lipstick.

Ik vind donkere looks je prachtig staan, maar ik moet zeggen dat je dit ook heel goed kan hebben! Supermooi. Ik ben ook dol op mijn Sleek Au Naturel palette en ik maak er dagelijks een mooie, natuurlijke look mee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.