Categorieën
Beauty Nagels

Swatches 6 Kleancolor nagellakjes

Ik vind het altijd erg leuk om (voor mij) nieuwe merken te ontdekken, helemaal als ze ook nog eens lekker budget zijn. Zo’n recentelijk ontdekt merk is Kleancolor, een Amerikaans cosmeticamerk dat bij een aantal Nederlandse webshops te verkrijgen is en dat een geweldig uitgebreid assortiment met prachtige nagellakjes heeft!

In Nederland kun je Kleancolor onder andere verkrijgen bij webshop Cherize, waar je uit maar liefst 46 kleurtjes kunt kiezen. De Kleancolor lakjes hebben een speciale formule waardoor ze niet snel chippen en lang moeten blijven zitten. De  lakjes komen in erg leuke, vrij forse flesjes met een langwerpige, speelse zwarte dop en bevatten maar liefst 15 milliliter nagellak.

Het is bijna onmogelijk om een keuze te maken uit al die 46 geweldige kleurtjes en de meest bijzondere topcoats, wauw! Kleancolor heeft behalve gewone felgekleurde creamy lakjes ook een heel aantal bijzondere holografische lakjes/topcoats die erg leuk zijn om je nagels een speciale finish mee te geven. Zo zijn er een heel aantal Chunky Holo’s, die heel licht, bijna sheer van kleur zijn en boordevol holografische glitters zitten. De lakjes die ik je ga laten zien zijn: 22 Barbie Pink, 23 Mango, 25 Beach Blue, 49 Mocha, 69 Plum en 230 Chunky Holo Fuchsia.

De lakjes hebben een heel fijn lang kwastje met een wat breder uiteinde waarmee je echt supernetjes en snel kunt lakken.

De kleurtjes van de lakjes zien er in de flesjes al booming uit, maar op je nagels weet je helemaal niet wat je ziet: wauw!

22 Barbie Pink is helemaal mijn kleur, I just love it! Geen gewoon roze maar echt neon, het knalt van je nagels af! Dit lakje is eigenlijk met één laagje al goed dekkend, maar uit gewoonte breng ik van ieder lakje altijd minimaal twee laagjes aan.

69 Plum is een hele mooie diepe, donkerpaarse kleur dat iets meer sheer is dan de 22 Barbie Pink, maar je nagels met twee laagjes prima bedekt.

25 Beach Blue is echt zo’n kleurtje dat je met die naam en kleur meteen aan een prachtige, helderblauwe zee en een hagelwitstrand doet denken. Het lakje is net zo goed dekkend als de 22 Barbie Pink en heeft een hele mooie creamy, glanzende finish.

 De 230 Chunky Holo Fuchsia is geen creamy lakje, maar een holografische, glittertige topcoat met een beetje een jelly substantie. Als lakje op zichzelf vind ik het niet zo’n succes, dat kun je ook op de nagelswatch ook wel zien. Dit is echt een lakje dat je over een ander kleurtje draagt, dan geeft het echt een heel leuk en speels effect.

49 Mocha vind ik echt zo’n supermooi nude/koffieachtig kleurtje, love it! Het lakje is lekker creamy, goed dekkend en heeft een heel mooi subtiel glansje. Ik schat zo in dat ik zeker vaak zal gaan dragen!

23 Mango is een kleurtje dat ik zelf nooit zo snel zou kiezen, maar wat staat deze eigenlijk mooi en lekker fris! Net als de 25 Beach Blue doet ook deze kleur me aan de zomer denken en maakt me helemaal vrolijk. Het lakje is heel mooi creamy met een beetje een neon-achtige finish.

Oh, ik ben zo blij dat ik deze lakjes ontdekt heb, want wat zijn ze mooi en fijn! Het enige nadeel eraan vind ik dat ze een hele aparte, lijmachtige geur hebben waar je op een gegeven moment een beetje hoofdpijn van krijgt. Nouja, gewoon lekker een geurkaarsje aanzetten of de ramen wagenwijd open en je hebt nergens last meer van!

Op de foto hierboven heb ik de 230 Chunky Holo Fuchsia over de 22 Barbie Pink aangebracht, wat een heel leuk en glamourous effect geeft!

Pluspunten
Lakjes hebben prachtige, intense kleuren
De meeste zijn al met een laagje dekkend
Lakjes hebben een fijn kwastje
Je kunt kiezen uit maar liefst 46 verschillende kleurtjes
Lakjes zijn met € 2,30 per stuk lekker budget!

Minpunt
Nagellakjes hebben een beetje een aparte, lijmachtige geur

De Kleancolor nagellakjes zijn voor 2,30 per stuk (exclusief 3,95 verzendkosten) verkrijgbaar bij webshop Cherize.

Q: Ben jij al bekend met nagellak van Kleancolor?

Volg By Sjanty ook via Facebook, Bloglovin & Twitter!

16 reacties op “Swatches 6 Kleancolor nagellakjes”

Ik heb er zelf 4 besteld en die geur geeft aan dat ze niet ’the big three free’ zijn. Dat ruik je vrij makkelijk, maar van wat ik gelezen heb beweert kleancolor dat ook niet te zijn.
Ik twijfelde over mango, maar dat is echt veel feller dan ik dacht. Die chunky holo fuchsia moet je (net als flakies) over zwart of een andere donkere kleur doen! Dan zul je zien waarom die lak geliefd is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.