Categorieën
Beauty Nagels

Nagelupdate – 1 week later

Vorige week vertelde ik jullie dat ik ben gestart met het slikken van vitamine B voedingssupplementen om te testen of mijn niet heel mooie en niet heel sterke nagels ervan op zouden knappen. Inmiddels zijn we een week verder en ik weet niet of je het verschil op bovenstaande foto al hebt kunnen ontdekken, maar mijn nagels zijn binnen die korte tijd echt duidelijk gegroeid!

Zoals je ziet is het witte randje bij alle nagels al een stukje langer en ook zien ze er wat meer glanzend uit. Het zielige nageltje aan mijn pink begint gelukkig weer te groeien waardoor hij er al iets minder scary uitziet. Het is natuurlijk niet echt meetbaar of dit te danken is aan de vitamine B, maar ik heb het idee dat mijn nagels anders lang niet zo snel groeiden.
Wat ook mee zal helpen is dat ik inmiddels al een aantal weken geen nagellak draag en mijn nagels lekker intensief verzorg en hydrateer. Zo smeer in mijn handen ’s morgens en ’s avonds in met de Trind handcrème en daarna mijn nagels en nagelriemen met de Lush Lemony Flutter. Gedurende de dag probeer ik mijn nagels en nagelriemen ook nog een aantal keer met de e.l.f. (Eys Lips Face) Nourishing Cuticle Pen in te vetten, waardoor ze er ook altijd direct beter uit gaan zien.

Wat ik nu nog moet leren is af te blijven van de loslatende laagjes nagel op mijn nagelplaat en deze er niet steeds af te plukken, want daardoor zien mijn nagels er soms echt hels uit. Eerst had ik een beetje een tic dat ik de velletjes rondom mijn nagels tot bloedens toe ging plukken en nu molesteer ik mijn nagels zelf weer. Wanneer ik weer zo’n velletjes-pluk-bui heb doe ik er meestal maar snel een pleister overheen zodat ik die velletjes niet zie en er ook niet aan kan zitten, maar voor het krabben aan mijn bladderende nagels heb ik nog niet echt een oplossing gevonden. Kwestie van gewoon niet meer doen, ben ik bang….

Ik weet dat het bladderen van mijn nagels komt doordat ze droog zijn, maar ik hydrateer ze nu al een heel tijdje intensief en ik blijf van die irritante loslatende deeltjes houden… Maarja, misschien ben ik gewoon wat te ongeduldig!

Q: Heb jij snel last van droge nagels en laagjes nagel die loslaten? Wat doe jij daar aan?

8 reacties op “Nagelupdate – 1 week later”

Mijn laagjes laten nu ook los..
Maar dan ga ik er dus weer de hele tijd mee zitten prutsen.
Meestal vijl het een beetje al mijn laagjes weer loslaten
voordat ik ga prutsen.. Alleen helpt dat niet echt.. 😛

Het resultaat ziet er echt al goed uit. Mijn nagels zijn opeens gaan groeien sinds ik de Herome- nail verharder gebruikt. Mijn nagels waren ook erg aan het afbrokkelen aan de bovenkant en daar heb ik nu geen last meer van!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.