Categorieën
Beauty Nagels

Lush Lemony Flutter

De afgelopen weken ben ik mijn nagels en nagelriemen echt eens goed gaan verzorgen en verwennen en heb ik inmiddels al diverse nagelriemoliën- en crèmes geprobeerd. Op zich ben ik best tevreden met de Essence SOS Nail Care Balm en de Nourishing Cuticle Pen van e.l.f. (Eyes Lips Face), maar in mijn achterhoofd bleef toch altijd de Lush Lemony Flutter hangen waar ik al zoveel enthousiaste verhalen over heb gehoord en gelezen. Deze Lemony Flutter zou echt de ultieme nagelriemcrème moeten zijn en dat wilde ik natuurlijk met eigen ogen zien!

De Lemony Flutter is dus bovenal bedoeld om korte metten te maken met droge nagelriemen, maar ook is het uitermate geschikt om te gebruiken voor droge hielen, ellebogen, tenen en andere droge plekjes. De Lemony Flutter komt in een leuk matzwart rond potje dat 50 gram bevat.

Als je het potje omdraait zie je op de onderkant alle ingrediënten dat deze crème bevat met daar in mijn geval overheen het stickertje met degene die deze Lemony Flutter heeft gemaakt en tot wanneer hij houdbaar is. De crème bevat een heel rijtje natuurlijke producten waarvan een groot gedeelte diverse soorten oliën en boters zijn: lanoline, sojaolie, avocado-olie, lijnzaadolie, kokosnoot olie, wonderolie, citrusolie en mango- en shea boter.

De Lemony Flutter ziet er in het potje uit als een soort boter met een donkergeel/bruinachtig kleurtje. De naam Lemony Flutter is niet voor niets, want de geur dat het heeft is onmiskenbaar citroen! Nu ben ik daar persoonlijk niet heel dol op, maar bij dit product vind ik het eigenlijk niet heel storend.

Zoals je ziet glimt de crème lekker en daar worden je nagelriempjes heel blij van! Wanneer je er wat van uit het potje op je vinger neemt heeft het de stevige en romige substantie van boter, maar als je het op je nagelriemen smeert en even een paar tellen laat zitten verandet het bijna meteen in olie. Je hebt per vinger maar een heel klein likje nodig en zo’n potje van 50 gram gaat dan ook echt wel een heel tijdje mee.

Hier heb ik wat van de Lemony Flutter op mijn vinger aangebracht en zoals je ziet is het een beetje een mengsel van boter/olie.

Wanneer je het likje Lemony Flutter heel even laat zitten wordt het echt binnen no time olie-achtig en kun je het heel makkelijk uitsmeren. Een voordeel van deze crème is dat het heel snel intrekt en je geen half uur met van die vieze vettige vingers rondloopt of in bed ligt.

Ik heb de  Lemony Flutter nu een tijdje geprobeerd en het is toch echt waar dat mijn nagels en nagelriemen er aanzienlijk van opknappen. Voor het gebruik ervan had ik bij onder andere mijn pink een klein wondje bij mijn nagelriem en al na een dag was deze aanzienlijk minder. Verder voelen mijn nagelriemen lekker gevoed en gehydrateerd aan en heb je hiermee ook veel minder snel last van haaltjes en wondjes. Het is echt heel fijn om je nagels en nagelriemen elke ochtend en avond met de Lemony Flutter te verwennen en de € 9,95 die je ervoor betaalt lijkt veel voor een crème maar toch is deze het waard!

By Sjanty vindt dit product:

De Lush Lemony Flutter is voor € 9,95 verkrijgbaar in de Lush winkel of via www.lush.nl
(exclusief € 6,50 verzendkosten binnen Nederland)


Klik hier voor alle Lush vestigingen in Nederland en België.

9 reacties op “Lush Lemony Flutter”

Deze is zo lekker, een vriendin uit mijn klas heeft hem en heeft een klein beetje overgepot in een klein potje. Dus altijd als ik naast haar zit zijn mijn nageltjes weer helemaal gezond 🙂 Hij ruikt ook heerlijk naar citroen-toffees. 😀

Hmm misschien moet ik mijn knip toch maar eens trekken en langs Lush gaan als ik weer eens in de ‘grote’ stad ben. Deze heb ik ook al een tijdje op het oog 😉 Buffy lijkt mij trouwens ook heel erg lekker. Ik heb al een aantal dingetjes van Lush geprobeerd maar die vond ik niet zo… GodMother vond ik echt mier zoet, de welbekende/bekroonde Honey zeep vond ik matig en SnowFlake soap vond ik echt ranzig :p Happy Hippie is mijn Lush fav’.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.