Categorieën
Beauty Nagels

e.l.f. (Eyes Lips Face) Nourishing Cuticle Pen

In de e.l.f. (Eyes Lips Face) 1 Euro lijn vind je niet alleen make-up, maar ook handige tools en accessoires zoals kwasten en diverse nagelproducten. Binnen het aanbod van nagelproducten viel mijn oog op de Nourishing Cuticle Pen, oftewel een voedende pen voor je nagels en nagelriemen. Kijk je mee?

De e.l.f. Nourishing Cuticle Pen is ideaal voor meiden met droge nagels en brokkelige nagelriemen omdat deze de nagelriemen en nagels intensief voedt en hydrateert. De Cuticle Pen heeft een sneldrogende formule en is verrijkt met avocado en amandelolie, vitamine E, A, C en provitamine B5.

De Cuticle Pen ziet eruit als een dikke stift en op de zijkant zijn de ingrediënten waaronder diverse soorten olie af te lezen: Amandelolie, druivenpitolie, avocado-olie en Aloë Vera olie.

Net als alle e.l.f. producten komt deze Cuticle Pen in een plastic hoesje met op de achterkant wat meer informatie over het product.

Wanneer je de dop van de stift verwijdert zie je in vergelijking met de vrij brede en dikke pen een vrij smalle witte punt waar vrijwel geen geur vanaf komt.

Het aanbrengen van dit product is simpel: je kunt het zo vaak als nodig op ongelakte nagels en nagelriemen aanbrengen. Aangezien ik soms van die periodes heb dat er allerlei velletjes en haaltjes rondom mijn nagelriemen zitten leek dit me de uitgelezen mogelijkheid om deze pen te gaan proberen. Wanneer je de pen rond je nagelriemen aanbrengt zie je een wat vochtig laagje dat inderdaad binnen no time is opgedroogd.

Toen ik met de pen over wat velletjes rondom mijn nagelriemen ging zag je ze bijna vrijwel meteen verdwijnen. De pen geeft mijn nagelriemen en nagels na aanbrengst een lekker zacht en gevoed gevoel en na deze een aantal dagen achter elkaar te hebben gebruikt heb ik het idee dat mijn nagelriemen er toch echt wat beter uitzien en heb ik sowieso minder last van overtollige velletjes en dat voor slechts een Euro!

By Sjanty vindt dit product:

De e.l.f. Cuticle Pen is voor € 1,00 verkrijgbaar via de website www.eyeslipsface.nl

4 reacties op “e.l.f. (Eyes Lips Face) Nourishing Cuticle Pen”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.