Categorieën
Lifestyle

Stylingadvies Grazia bij H&M @ Den Haag Shoppingnight

De ShoppingNight in Den Haag is inmiddels een begrip in modeminnend Nederland en aanstaande donderdag 23 juni is het weer zover. Niet alleen zijn de winkels in de Haagse binnenstad dan tot middernacht geopend, maar bieden ook  flinke kortingen die kunnen oplopen tot 40% en ook zijn er door de hele stad modeshows en verschillende live-optredens. De ShoppingNight heeft dit jaar een speciale Star Edition: Fashion magazines go live.

Fashionista’s die op 23 juni tussen 18.00 en 00.00 uur een bezoekje aan de ShoppingNight brengen hebben de mogelijkheid zich bij 2 H&M filialen te laten adviseren door het fashionteam van Grazia. Je kunt de stylingteams het hemd van het lijf vragen over zowel de allerlaatste zomertrends als over tijdloze basics. Naast het fashionteam zal er in H&M’s lingerie- en accessoirewinkel ook een visagieteam voor je klaarstaan om een gratis make-up touch-up te verzorgen. Daarna kun je je gratis laten fotograferen voor een professionele profielfoto.

Om 22.30 uur zal Grazia hoofdredactrice Hilmar Mulder een award uitreiken voor de Best Styled Fashionista van de avond. Je wint daarmee niet alleen een jaarabonnement op Grazia, maar ook wordt jouw foto gepubliceerd in Grazia en krijg je een complete H&M outfit cadeau!

Het programma ziet er als volgt uit:

18.00 – 22.00 uur: Grazia Stylingsadvies bij H&M Wagenstraat 15 en Spuistraat 10
18.00 – 22.00 uur: Make up touch-up en maken van professionele profielfoto bij H&M Weversplaats 1
22.30 uur: Prijsuitreiking van Best Styled Fashionista door Grazia hoofdredactrice Hilmar Mulder

EXTRA
Er is een gratis H&M Home goodiebag voor de eerste 1000 klanten vanaf 18.00 uur
(Let op: bij besteding vanaf € 25,00)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.