Categorieën
Beauty Nagels

Miss Sporty Fabulous Nail Patch – 001 Zebra en 004 Sweet Heart

Eerst was daar Nail Rock, toen volgden de Sylvie Nails en nu heeft ook Miss Sporty haar eigen nagelstickers: de Fabulous Nail Patches. Fijn dat de budgetmerken nieuwe producten tegenwoordig steeds sneller overnemen, zo kunnen we voor een leuk prijsje allemaal de blits maken met de laatste trends zoals nagelstickers!

De Miss Sporty Fabulous Nail Patches zijn verkrijgbaar in 4 verschillende varianten: 001 Zebra, 003 Commando, 004 Sweet Heart en 005 Fierce Leopard. In iedere verpakking vind je in totaal 10 stickertjes, dus voor iedere hand 5. Dit vind ik zelf meteen een beetje een nadeel want als je één keer een foutje maakt heb je een ‘probleem’. In een setje Sylvie Nails krijg je bijvoorbeeld maar liefst 24 stickers en heb je daarmee ook meer keuze qua vorm en formaat.

Op de achterkant is aan de hand van vier afbeeldingen te zien hoe je de stickers aanbrengt, maar dit is echt heel simpel. Het enige dat je nodig hebt zijn de stickers, een vijl en een paar minuutjes tijd.

Het aanbrengen van de stickers gaat hartstikke snel en makkelijk, alleen ging het bij mij een beetje mis qua vorm en formaat van de stickers. Ik had namelijk de twee wat bredere al gebruikt voor mijn middel- en ringvinger en toen miste ik er eentje voor mijn wijsvinger. Daar heb ik dus maar een smalle op aangebracht, maar zoals je op de foto’s kunt zien is deze eigenlijk te dun voor de vorm van mijn nagel.

Het uiteindelijke resultaat van beide stickers op mijn nagels vind ik echt hartstikke leuk met het zebra- en hartjesprintje en ook zitten ze er best netjes op. Wel zie je bij de roze met hartjes aan de bovenkant dat je aan de stickers gevijld hebt, dat is bij de zwart-witte een stuk minder het geval.

Naast het minimale aantal stickers heb ik helaas nog een klein nadeel ontdekt aan deze patches en dat is dat ze niet heel makkelijk te verwijderen zijn. Dat wil zeggen: je moet ze er echt afpulken met als resultaat dat ze in 100.000 kleine plakkende stukjes van je nagels komen…

Deze Fabulous Nail Patches hebben dus 2 kleine nadelen, maar als je daar het kleine prijsje van € 2,99 per setje tegenover zet kan ik me daar nog wel overheen zetten.

De Miss Sporty Fabulous Nail Patches zijn voor € 2,99 per stuk verkrijgbaar bij Etos en DA.

Q: Wat denk je van deze Fabulous Nail Patches? Heb je zelf al dergelijke nagelstickers geprobeerd? 

22 reacties op “Miss Sporty Fabulous Nail Patch – 001 Zebra en 004 Sweet Heart”

Ik heb ze nog niet geprobeerd. Ik ben een kluns met lakken, dus misschien toch eens doen! En dat het 10 dagen blijft zitten klinkt ook ideaal. Ik zag overigens dat je op eBay keus hebt uit honderden printjes! Dan betaal je 99 (dollar)cent inclusief verzenden voor een setje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.