Categorieën
Beauty Nagels

Getest: Sylvie Nails Leopard en Fuchsia

Presenteren, model staan, moederen, haar hubby aanmoedigen langs de lijn, schrijven voor de Grazia, de hele wereld over reizen: een drukbezette glamourvrouw als Sylvie van der Vaart heeft maar weinig tijd en dan duurt het lakken én laten drogen van de nagels vaak nét even iets te lang. Gelukkig heeft de slimme voetbalvrouw daar iets op gevonden en lanceerde onlangs haar eigen Sylvie Nails!

Sylvie Nails zijn hele dunne nagelstickers die je binnen een paar minuutjes op je nagels hebt aangebracht, zónder geknoei, geklieder en beschadigde lak omdat je weer eens te ongeduldig was. Ik was al een tijdje benieuwd naar deze Sylvie Nails, ik heb onlangs ook al wel nagelstickers van Nail Rock geprobeerd maar die vond ik toch net een beetje te stickerig ogen.

In een setje Sylvie Nails vind je maar liefst 24 nagelstickers (ook geschikt voor je teennagels) en een vijl, waarmee je ze na aanbrengst op maat brengt. Er zijn in totaal 16 verschillende soorten stickers die variëren van gewone effen kleurtjes tot allemaal leuke dierenprints, kusjes, stippeltjes, sterretjes en hartjes.

Het voordeel van de Sylvie nagelstickers is dat ze niet chippen, je nagels niet beschadigen en naderhand weer supersnel en makkelijk te verwijderen zijn. Ik vond de Nail Rock stickers nog best wel lastig aan te brengen en die moest ik ook steeds een beetje verwarmen om ze helemaal glad te krijgen, maar het persbericht vertelde me dat dat bij deze Sylvie Nails niet nodig zou zijn.

Allereerst kies je een vorm sticker die het beste bij de grootte van je nagel past, dan trek je deze heel voorzichtig los en plaats je ‘m met de ronde kant tegen je nagelriem. Daarna druk je de sticker vanaf je nagelriem stevig op je nagels en hierbij moet je er op letten dat er geen vouwtjes of kreukels in de sticker zitten. Als de sticker goed egaal op je nagel zit vouw je het overtollige gedeelte bovenaan over de rand van je nagel en vijl je dit vanaf de rand van je nagel naar beneden richting je vinger er vanaf.

Ik had het al snel in de gaten: deze stickers zijn echt veel fijner dan de Nail Rock wraps die ik geprobeerd heb. De Sylvie Nails zijn (zelfs voor een onhandige kluns als ik) écht heel makkelijk, snel en netjes aan te brengen en laten zich ook veel makkelijker op maat vijlen.

In het aanbrengen merkte ik wel wat verschil tussen de twee soorten stickers: die met het panterprintje vond ik qua resultaat wat mooier en netter zitten dan de effen paarse kleur, die door het vijlen een beetje grauw was geworden en aan de bovenkant wat rafelig was. De stickers zouden het ruim een week op je nagels uit moet kunnen houden, maar ik moet eerlijk bekennen dat ik nagelproducten eigenlijk altijd maar een paar dagen draag. Na de Nail Rock wraps had ik nagelstickers eigenlijk al een beetje afgezworen, maar deze Sylvie Nails hebben me toch weer heel enthousiast weten te maken!

De Sylvie Nails zijn voor € 7,99 per stuk te bestellen via de website van Sylvie Nails

Q: Wat denk je zo op het eerste gezicht van de Sylvie Nails, is het iets voor jou?

26 reacties op “Getest: Sylvie Nails Leopard en Fuchsia”

Ik had ze vorige keer ook, maar ik knip ze gewoon aan de rand van mijn eigen nagel af met een nagelschaartje. Zo heb je dat rafelige randje niet! 🙂

Erg handige oplossing voor drukke of onhandige dames, maar ik vind ze persoonlijk alleen een beetje duur voor een week iets leuks op je nagels. Ik koop liever een mooi lakje!

“Na de Nail Rock wraps had ik nagelstickers eigenlijk al een beetje afgezworen” staat in de tekst. Die heeft ze al eens geprobeerd, staat in een eerder artikel. 🙂

Volgens mij duurt het net zo lang als je nagels lakken, aangezien je ook de sticker moet knippen en vijlen. Ook kun je voor dit geld denk ik beter een mooi lakje kopen die je vaker kan gebruiken. Maar het ziet er natuurlijk wel heel mooi uit, dit krijg je met nagellak haast niet voor elkaar!

Heel erg mooi en ze lijken me erg fijn in gebruik.
Alleen ik vind ze wel erg duur,Daar koop ik liever een leuk lakje voor waar ik zelf een Nail-Art op maak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.