Categorieën
Beauty Nagels

Nail Rock Designer Nail Wraps – Pink, Orange and Yellow Stripes

In de wereld van beauty wordt bijna iedere week wel een nieuw product geïntroduceerd en ik geef toe: ik smul ervan, ik ben gék op nieuwe dingen uitproberen! De nieuwste hype op het gebied van nagelversiering zijn op dit moment nagelstickers, die ineens boom! overal als paddenstoelen de grond uit lijken te schieten. Het kllinkt natuurlijk ook wel ideaal: geen geklieder meer met nagellak, base- en topcoat en stinkende nagellakremover, maar gewoon hup 10 vrolijke stickers op je nagels plakken en klaar ben je. Of het écht zo easy peasy simpel is wilde ik natuurlijk graag zelf ondervinden en dus ben ik aan de slag gegaan met de Nail Rock Designer Nail Wraps!

Nail Rock Designer Nail Wraps zijn niet meer dan langwerpige stickers die je op je nagels plakt en waarmee je dus binnen een handomdraai superhippe nagels kunt creëren. Nail Rock heeft in totaal zo’n 30 verschillende stickers met bijvoorbeeld panterprint, streepjes, stippeltjes, ruitjes, sterretjes of gewoon egale kleuren en je kunt er dus lekker mee afwisselen. Ik koos voor de supervrolijke en op en top zomerse Pink, Orange and Yellow Stripes variant!

Op de verpakking is te lezen dat de stickers het maar liefst een dag of 10 op je nagels uit moeten houden, dus dat zou aanzienlijk langer dan bij gewone nagellak zijn. Het Nail Rock setje bevat een doekje met nagellakremover, een buffervijltje, een stokje om je nagelriemen mee terug te duwen en een setje van 16 stickers. Op de achterkant van de verpakking staat duidelijk in 4 stappen aangeduid hoe je de stickers op je nagels aanbrengt.

Stap 1 is het buffen van je nagels om ze mooi glad en egaal te maken en om te zorgen dat ze helemaal goed schoon en vrij van restjes nagellak zijn haal je het doekje met nagellakremover er even overheen. Vervolgens kijk je welke vorm en lengte sticker het beste bij welke vinger/nagel past en dit vond ik bij mezelf nog vrij lastig omdat de ene sticker te groot en de ander net weer een beetje te smal is. Je kunt de stickers eventueel wel een beetje bijknippen, maar ik heb het maar niet gedaan omdat ik denk dat het resultaat er dan niet mooier op wordt.

Wanneer je de sticker op je nagel plakt begin je aan de onderkant bij je nagelriemen en werk je zo naar boven toe. Om de stickers net wat zachter en beter vormbaar te maken kun je ze even heel kort wat verwarmen met een föhn en vervolgens moet je ze over je gehele nagel even goed aandrukken. Mochten ze niet helemaal goed strak zitten en er wat bobbeltjes of plooitjes zijn ontstaan kun je de stickers weer even iets verwarmen, een stukje loshalen en opnieuw opplakken. Aangezien de stickers een tikkeltje aan de lange kant zijn moet er natuurlijk een stukje vanaf en dit doe je door het overtollige stuk van de wrap met een neerwaartse beweging weg te vijlen.

Ik moet zeggen dat ik het vijlen nog niet zo heel makkelijk vond gaan en daarom heb ik het grootste overtollige gedeelte van de stickertjes eerst even met de schaar afgeknipt. Daarna heb ik ze met de vijl verder in vorm gebracht en zaten ze uiteindelijk eigenlijk best heel netjes. Wel had ik een beetje last dat de zijkanten hier en daar wat loslieten, maar toen ik de stickers weer een beetje verwarmde met de föhn en ze even flink aandrukte bleven ze beter zitten.

Als je de stickertjes na een paar dagen zat bent of als ze niet zo heel mooi meer op je nagels zitten kun je ze er vrij makkelijk weer vanaf peuteren, ideaal. Het roze, oranje, gele streepjesmotiefje dat ik nu op mijn nagels draag maakt me echt instant happy, het ziet er zó vrolijk en zomers uit! Of ik nu voortaan naar deze Nail Wraps grijp in plaats van gewone nagellak denk ik niet, maar voor af en toe en een beetje afwisseling is het wel heel leuk.

De Nail Rock Designer Nail Wraps zijn voor € 8,99 verkrijgbaar bij onder andere DA en online van de Nail Rock shop.

Q: Wat denk je, zijn deze leuke Nail Rock Designer Nail Wraps iets voor jou of ga je toch liever voor een ouderwets laagje nagellak?

19 reacties op “Nail Rock Designer Nail Wraps – Pink, Orange and Yellow Stripes”

Ik de patronen die ze hebben erg leuk! Ik vind deze ook wat stickerachtig uitzien, dus ga ik ook voor de nagellak. Maar sommige merken, zoals Sylvie Nails lijken wat minder stickerachtig, en zijn enorm dun die vind ik dan wel weer mooi!

Ik heb die nagelstickers van Sally Hansen gebruikt. Die bleven ook inderdaad 10 dagen zitten en waren makkelijk aan te brengen. Uiteindelijk met nagellak remover verwijderen..

Ziet er erg leuk en vrolijk uit, maar als ik de verschillende designs zo zie ben ik niet meteen verkocht … Ik pak toch liever m’n nagellakjes!

Leuk al heb ik liever wraps die je in 1x op je nagels krijg in plaats van met een fohn verwarmen om een beter effect te krijgen. Dan heb ik zo’n print sneller op mijn nagels met stripers en nagellak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.