Categorieën
Beauty Nagels

Mijn favoriete nagelverzorgingsproducten

Het laatste half jaar besteed ik eindelijk eens wat meer aandacht aan mijn nagels en heb ik inmiddels al aardig wat tools verzameld die ik enorm fijn vind om te gebruiken om mijn nagels te verzorgen. Vandaag laat ik je mijn favoriete en inmiddels onmisbare nagelverzorgingsproducten zien!

Lush Lemony Flutterreview

Na al lovende verhalen over Lush Lemony Flutter ben ik een paar maanden geleden ook ein-de-lijk overstag gegaan en ja, ik snap de gekte erover wel. Wat een fijn product! Ik verwen mijn nagels en nagelriemen een aantal keer per dag met het smeerseltje en ze worden er écht mooier, zachter en lekker gehydrateerd van.


Ciaté Miss Rich

Dit potje heb ik al een tijdje staan, maar om de één of andere reden nog nooit gebruikt. Ergens vorige week wekte het toch mijn nieuwsgierigheid en na het een aantal keer te hebben gebruikt kan ik zeggen dat ook een heel fijn product is. Er volgt nog een review van deze Ciaté Miss Rich op By Sjanty, maar ik verklap alvast dat deze balsem ervoor moet zorgen dat je nagels sterker worden en het verzorgt je nagels en nagelriemen intensief. Bovendien ruikt het ook nog eens lekker, ook niet geheel onbelangrijk!


DA teennagel spreider

Met het lakken van mijn teennagels zat ik altijd te klungelen en zat er aan de zijkanten van mijn tenen meer nagellak dan erop, tot ik bij DA tegen deze schattige roze teennagel spreiders aan liep. Ze zijn van een soort rubber waardoor ze heel flexibel zijn en is een erg handig hulpmiddeltje!


Herôme Cuticle Pusher & Trind Manicure  Sticks

De Herôme Cuticle Pusher heb ik ook al een hele tijd, maar gebruikte deze tot een half jaar geleden praktisch nooit. Nagelriemen terugduwen? Nooit van gehoord. Nu werd hij iedere week trouw gebruikt tot ik eindelijk eens iets met de houten Trind Manicure Sticks ging doen, die bij het Cuticle Remover flesje zaten. Eerst dacht ik alleen maar ‘wat moet ik met die rare stokjes’, maar ze werken echt ideaal! Uiteindelijk vind ik ze nog beter werken dan het plastic bokkenpootje van Herôme.


Nageltangetje

Onlangs bestelde mijn vriend via internet dit handige nageltangetje waarmee je stukjes nagel kunt wegknippen. Hiervoor gebruikte ik altijd die van mijn vriend, maar nu heb ik er ook zelf een.


Essence 4 in 1 profi file en Trind Nail Magic Buffer vijl-
review

De vijl van Essence heb ik al een paar jaar en vind ik echt ideaal. De vijl telt 4 verschillende texturen waarmee je je nagels kunt vijlen, polijsten en glad- en schoonmaken. De Trind Nail Magic Buffer vijl gebruik ik eens in de vier weken om mijn nagels te buffen. Dat is ook meer dan genoeg, anders blijft er niets van je nagels over.


Trind Cuticle Remover

Mijn nagelriemen zien er niet altijd even goed uit en met de Trind Cuticle Remover weken overtollige velletjes lekker los en kan ik ze makkelijker verwijderen. Ook omdat vergroeide nagelriemen de groei van je nagels belemmeren vind ik het wel belangrijk deze goed te verzorgen. Ik breng dit product zo eens in de vier weken aan, waarna ik het vijf minuten laat intrekken en daarna duw ik mijn nagelriemen met de Manicure Sticks terug.


Trind Nail Repair Color (Pink) –
review

De Trind Nail Repair Color Pink helpt mijn nagels weer mooi en sterk te worden en geeft ze ook nog eens een subtiel zachtroze kleurtje. Voor een optimaal effect wordt aangeraden dit product 2 weken lang dagelijks opnieuw aan te brengen, maar ik moet eerlijk toegeven dat ik dat niet helemaal opvolg….

 Q: Wat zijn jouw favoriete nagelverzorgingsproducten?

3 reacties op “Mijn favoriete nagelverzorgingsproducten”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.