Categorieën
Beauty Nagels

Nailpolish in the mix – Miss Sporty Metal Flip 010 en Max Factor 15 Glam Green

The talk of the town in beautyland is nog steeds het Fantasy Fire lakje en ja, dat is inderdaad echt een juweeltje, maar ik vind het stiekem ook wel een beetje zielig voor de rest van de lakjes uit de Max Effect Mini Nail Polish collectie. Lieveling Fantasy Fire steelt overal de show en zij blijven onaangeroerd achter in het schap. Ik heb dus maar weer eens met de hand over mijn beautyhart gestreken (oja, echt héél erg *kuch*) en een prachtig smaragdgroen exemplaar meegenomen. En oja, voor we die weer tekortdoen: ook zie je de swatch van een heel bijzonder Metallic Flip lakje van Miss Sporty!

Ik spotte de Metal Flip lakjes onlangs al bij het Coty event en het eerste wat toen in me opkwam was dat de 010 praktisch hetzelfde oogt als de 70 Gold Save the Queen Metal Rush van Rimmel. Het wachten was natuurlijk nog op een swatch, maar hey het zou wel  een goede, goedkopere variant zijn!

Het Max Effect Mini Nail Polish assortiment heeft behalve eyecatcher Fantasy Fire nog een aantal hele mooie lakjes, die ik als ik jou was ook echt eens van dichtbij zou gaan bekijken!

Metal Flip 010 blijkt inderdaad heel veel weg te hebben van de 70 Gold Save the Queen Metal Rush, maar heeft net iets meer groen in zich dan het lakje van Rimmel. Eigenlijk is deze van Miss Sporty ook meer ‘flip’ dan die van Rimmel, want hier zie je de kleurschakeling tussen het bruin en groen veel duidelijker. Het is wel even goed je best doen om een enigszins streeploos effect te krijgen, maar dan is het wel erg bijzonder!

15 Glam Green (twee laagjes), een betere naam hadden ze dit lakje niet kunnen geven! Zeker met nog maar drie weken op de kalender voor de Kerst vallen dit soort kerstboomgroene kleurtjes – en zeker dergelijke glitterige exemplaren – erg bij me in de smaak!

Het Miss Sporty Metal Flip lakje is voor € 2,49 verkrijgbaar bij DA en Etos en de Max Factor Glam Green koop je voor € 5,07 bij diverse drogisterijen als DA, Etos, Kruidvat en Trekpleister.

Q: Wat vind je van deze 2 lakjes? Musthaves of niet?

17 reacties op “Nailpolish in the mix – Miss Sporty Metal Flip 010 en Max Factor 15 Glam Green”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.