Categorieën
Beauty Nagels

Max Factor Max Effect Mini Nail Polish – Fantasy Fire

De Sleek Golden Rose blush en Paradoxal van Chanel zijn zomaar twee van de vele make-upjes die zo’n beetje iedere beautyaddict ter wereld wel kent en waarschijnlijk ook heeft óf heel graag zou willen hebben. Laat ik ook vooral de grootste musthave van dit moment niet vergeten: het alom gewilde Fantasy Fire lakje van Max Factor, dat tot voor kort niet in Nederland te koop was maarrrrr nu gelukkig wel!

Mijn Fantasy Fire vond ik bij de plaatselijke DA, maar ook veel Etos filialen schijnen deze beauty inmiddels in de schappen te hebben liggen. Volgens mij is er in heel Nederland een run op dit lakje want ik pakte de allerallerlaatste (!!!), terwijl er van de andere kleurtjes nog meer dan genoeg stonden. Maar hey, niet heel vreemd natuurlijk, want zeg nou zelf: isn’t it gorgeous! <3

Je ziet het misschien al: helaas heeft dit wonderschone lakje wel een minpuntje en dat is de dekking. Voor deze ben ik zelfs zover gegaan 4 laagjes aan te brengen, maar dan nog zie je mijn nagels erdoorheen.

Gelukkig is het lakje ook prima te gebruiken als topcoat en gaat het over een donker basiskleurtje (de donkerblauwe Hema LongLasting Nailpolish 837 op mijn wijs- en middelvinger en de zwarte Hema Nailpolish 851 op mijn ringvinger en pink) prima. Over het donkerblauw geeft het een mooie donkerpaarse gloed met rood/oranje shimmertjes en op het zwart komt voornamelijk het rood/oranje naar voren. Oh yes, ik ben maar wat blij met mijn Fantasy Fire!

Het Max Factor Max Effect Mini Nail Polish Fantasy Fire lakje is voor € 5,07 verkrijgbaar bij verschillende DA en Etos filialen.

Q: En, heb jij dit prachtige lakje al gescoord? 

29 reacties op “Max Factor Max Effect Mini Nail Polish – Fantasy Fire”

Wauw, hij is echt super mooi! Een vriendin van mij had hem gewonnen van Serena. Ik was helemaal jaloers toen zij hem op had! 😉 Ik dacht eigenlijk dat ie veel duurder zou zijn. Ik ga binnenkort even de DA binnen om te kijken of ze hem hebben. I hope so!

Ik zag hem! Maar ik heb hem toch maar niet meegenomen.. moet even meer op internet kijken hoe ik hem kan combineren, anders zal ik hem toch niet dragen. Bij de DA hier was trouwens maar plek voor 2 lakjes (voor iedere kleur), dus ik denk dat ze dat wel aanvullen als het leeg is?

Ik heb hem eerder met redelijk wat moeite uit Engeland laten komen, maar voor al die moeite vond ik hem wat tegenvallen… Wel een mooi lakje hoor! Maar ik vind hem niet heel erg speciaal…

whaaaaaaaa zalig kleurtje… was eerst zoooooooooo verdrietig omdat die winkels hier niet aanwezig zijn waar ik woon… Zag ik hem vandaag wel niet in het kruidvat voor 4.99 euro staan (België)… superblij dat ik hem nu ook heb… ik heb ongeveer zo een paarsen gewoon en ik doe deze eronder heeel mooi ook ^^

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.