Categorieën
Fashion

MY iMenso

Advertorial – Dankzij onder andere Sylvie en Yolanthe zijn ze al een paar jaar niet meer uit het modebeeld weg te denken, de zogenaamde muntkettingen. Het leuke van deze kettingen is dat je ze zelf naar eigen smaak kunt customizen en de munten kunt wisselen waardoor je eigenlijk steeds weer een nieuwe ketting hebt. Mocht je net als ik nu ook al heel lang een muntketting op je wishlist hebben staan, zou ik zeker even verder lezen!

Het merk MY iMenso biedt ontzettend veel mooie medaillons en munten en het allerleukste is dat je ook je eigen munt kunt laten graveren. Wat dacht je bijvoorbeeld van een mooie foto van jou en je lief, je moeder, oma, beste vriendin of misschien je huisdier, het kan allemaal. MY iMenso is tot nu toe ook het enige merk waarvan de medaillons en munten puur en alleen van zilver zijn gemaakt en dat maakt ze nog eens éxtra mooi en bijzonder.

Nieuw in het MY iMenso assortiment zijn de 6 Buddha Insignia’s, die allemaal op hun eigen manier voor een bepaald soort geluk en voorspoed staan: wijsheid, veilige reis, rijkdom en geluk, rijkdom en blijdschap, genot en overvloed. Nu gaat natuurlijk het verhaal dat je Boeddha’s cadeau moet krijgen, dus da’s een hele goede reden om snel zo’n mooie munt(ketting) op je verlanglijstje voor Sinterklaas en Kerst te zetten!

Als je nu altijd al graag zo’n mooie muntketting hebt willen hebben is het nú het moment deze aan te schaffen want bij aankoop van een ketting met een persoonlijke foto gravure krijg je een metalen sleutelhanger met dezelfde gravure t.w.v. € 39,95 helemaal gratis!

En dat is niet het enige dat MY iMenso weggeeft, want als je de Facebook pagina liked maak je ook tot en met 31 januari 2013 ook nog eens kans op één van de 25 gratis MY iMenso medaillons t.w.v. maar liefst € 249,00! Doen dus!