Categorieën
Beauty Make-up

Look met Essence Vampire’s Love eyeshadow palette

Natuurlijk zie je door middel van een review al veel van een oogschaduwpalette, maar je kunt ‘m eigenlijk pas echt goed beoordelen als je ‘m eenmaal gebruikt hebt. Dan weet je hoe de kleuren er op je ogen uitzien, of de oogschaduws fijn werken en of ze veel of weinig fall-out geven. Omdat velen van jullie hebben aangegeven erg benieuwd te zijn naar mijn ervaringen met het Essence Vampire’s Love oogschaduwpaletje heb ik er een look mee gemaakt!

Zoals je in de review van gisteren kon zien heeft dit paletje zes kleuren oogschaduw. Aangezien ik zes kleuren in een look wel een beetje veel vind heb ik er uiteindelijk vier uitgekozen: de zilvergrijze, de donkergrijze, de paarse en de zwarte met glittertjes.

Ik zat een beetje in dubio op welke manier ik de oogschaduws zou gebruiken, maar heb ze vervolgens aangebracht in de volgorde zoals je op de nummertjes op bovenstaande foto kunt zien. Kleur nummer 1 heb ik in het binnenste gedeelte van mijn ogen aangebracht en meteen daarnaast een beetje van de donkergrijzige nummer 2. Van de paarse nummer 3 heb ik weer een beetje naast de grijze aangebracht en als laatste in de buitenste ooghoek en crease de zwarte 4. Deze laatste oogschaduw is trouwens echt supergepigmenteerd, dus die moet je wel een beetje voorzichtig aanbrengen anders zit er een hele zwarte punt op je ooglid. Hierna heb ik de kleurtjes mooi in elkaar over geblend en onder mijn ogen tot ongeveer  halverwege een lijntje met de zwarte oogschaduw (nummer 4) gezet.

Daarna heb ik met de Maybelline Master Precise liquid eyeliner een dun lijntje boven mijn bovenste wimperrand gezet en deze uit laten lopen met een kleine wing zodat de look wat meer pit krijgt.

Op mijn wimpers draag ik een combinatie van de Benefit They’re Real en de Max Factor False Lash Effect Fusion mascara. Mijn wenkbrauwen heb ik bijgetekend met het Catrice Eye Brow Stylist – 030 Brow-n-eyed Peas wenkbrauwpotlood en onder mijn ogen heb ik een beetje Benefit Erase Paste concealer aangebracht .

Ik was al enthousiast over het palette voor ik er een look mee had gemaakt, maar vind ‘m ook erg fijn werken. Ook op mijn ogen zijn de kleuren van de oogschaduws erg mooi en ze geven praktisch geen fall-out en laten zich makkelijk en mooi blenden.


Q: Wat vind je van de look met dit palette?

Volg By Sjanty ook via Facebook, Bloglovin & Twitter!

14 reacties op “Look met Essence Vampire’s Love eyeshadow palette”

Ik vind het een hele mooie look! Ik ben sinds gister ook een trotse eigenaresse van het vampire palette en ga deze look ook maar eens proberen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.