Categorieën
Beauty Make-up

Benefit They’re Real mascara

Mascara, waarschijnlijk probeer je je er in je leven tientallen van en kan het echt jaren duren voor je de voor jou ideale vindt. Ik dacht met de Rimmel The Max Volume Flash en Maybelline Cat Eyes mascara de ultieme mascara te hebben gevonden, maar beide vielen na verloop van tijd helaas toch een beetje tegen. Na het zien van vele enthousiaste reviews was ik wel erg benieuwd naar de They’re Real van Benefit geworden, zou dit dan dé mascara der mascara’s zijn…?

Benefit zegt dat de They’re Real een innovatieve mascara is die je wimpers moet geven waar je alleen van kunt dromen. De nieuwe formule moet je wimperhaartjes optimaal verlengen, ze een mooie krul geven en zorgen voor volume zonder dat ze aan elkaar gaan plakken. Ook zou de mascara niet (snel) uit moeten drogen en heeft het een speciaal ontworpen borsteltje dat ervoor moet zorgen dat je je mascara heel precies en netjes kunt aanbrengen. Op de verpakking is te lezen dat uit consumentenonderzoek is gebleken dat de mascara bij maar liefst 94% voor meer lengte en volume zorgde, 90% een duidelijke krul van de aanzet tot in de puntjes zag, 94% zichtbaar gelifte wimpers had en bij 100% een langdurig resultaat gaf. Dat belooft wat!

De mascara komt in een zwart met oranje verpakking dat er in tegenstelling tot de meeste Benefit producten een tikkeltje saai uitziet. De mascara zelf is glimmend zilver met dezelfde zwart met oranje opdruk en heeft een fijne en brede vorm die lekker in de hand ligt.

Op de achterkant van de verpakking is meer over het speciale borsteltje van de mascara te lezen en hoe je de deze het beste kunt gebruiken. Voor maximaal volume en lengte zigzag je met het borsteltje horizontaal van de aanzet tot de punt van je wimpers. Voor optimale krul en het separeren van je wimpers wordt aangeraden het borsteltje verticaal te houden.

Het borsteltje is van kunststof en heeft kleine uitsteekseltjes. Ik vind dit soort borsteltjes altijd heel fijn werken omdat deze vaak praktisch alle wimperhaartjes van mascara voorziet.

Ik gebruik deze mascara nu zo’n 3 weken en ik wilde ‘m sowieso eerst een aantal weken testen omdat veel mascara’s de eerste tijd wel een goed resultaat geven, maar na een paar weken beginnen uit te drogen en daardoor klonterig en dik worden. Deze mascara heeft die test inmiddels ruimschoots doorstaan en is alles behalve uitgedroogd en klonterig. Pluspunt! Verder werkt het borsteltje echt heel fijn en geeft deze mascara me mooie lange, gesepareerde en gekrulde wimpers zonder dat deze aan elkaar gaan plakken.

Met deze They’re Real mascara heb ik absoluut een nieuwe favoriete mascara gevonden, alleen is er helaas wel een minpuntje: de prijs van maar liefst € 25,90. Nu vond ik de € 14,49 voor de Maybelline The Colossal Volum’ Express Cat Eyes al veel, maar bij deze gaat er nog een schepje bovenop.

Pluspunten
Zorgt voor mooie lange, gesepareerde en gekrulde wimpers
Fijn borsteltje
Droogt niet (snel) uit en klontert niet

Minpunt
De prijs van maar liefst € 25,90


De Benefit They’re Real mascara is voor € 25,90 verkrijgbaar bij Sephora.

 


Q: Ben jij bekend met deze mascara? Wat vind jij ervan?

11 reacties op “Benefit They’re Real mascara”

Jep, heb deze pas gekocht toen er stapelkorting was en door vele lovende reviews en dus de jouwe kan ik niet wachten deze te proberen! Aangezien ik een beetje blut was op dat moment heb ik besloten te wachten tot Decemeber.. haha!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.