Categorieën
Beauty Make-up

Look met Catrice Big City Life New York palette

Zoals ik in het artikeltje van gisteren over mijn favoriete spulletjes van de maand oktober al zei is het Berlin palette mijn favoriet uit de Catrice Big City Life collectie. De kleurtjes uit dit palette vind ik zelf het mooiste bij mijn ogen staan, maar soms moet je ook eens uit je comfortzone stappen en wat heel andere kleurtjes proberen, zoals die uit het New York palette!

In het blauwgekleurde New York palette vind je twee paarstinten, drie blauwtinten en een groene oogschaduw. Net als het Berlin en Sydney palette zijn ook deze oogschaduws supergepigmenteerd, maar ook wel vrij los van structuur dus aftikken is een must!

Ondanks mijn mening dat blauw mij niet het allerbeste staat heb ik er toch voor gekozen een blauwe, frosty look te maken. Ik heb hiervoor eerst wat van de mooie, lichtste kleur blauw Time Square in mijn binnenste ooghoeken aangebracht. Daarna deed ik wat van de wat meer donkerblauwe Wall Street op het midden van mijn ooglid en als laatste in mijn buitenste ooghoeken, crease en een beetje onder mijn ogen de donkerblauwe Brooklyn Bridge. Met een blendingkwast  heb ik de donkerblauwe kleur vervolgens goed zacht geblend en samen laten smelten met de highlightoogschaduw op mijn wenkbrauwbot.

Langs mijn bovenste en onderste wimperlijn en op mijn waterlijn draag ik het Catrice mini oogpotloodje dat in het palette zit. Op mijn wangen heb ik uit dit palette de mooie koperbruine Broadway blush aangebracht, die hele subtiele glittertjes in zich heeft.

De mascara die ik op mijn bovenste wimpers draag is de Benefit They’re Real en op mijn onderste de Catrice Evolution to Revolution Look 1.

Q: Heb jij je al lekker uitgeleefd met je Catrice palette(s)?

Volg By Sjanty ook via Facebook, Bloglovin & Twitter!

12 reacties op “Look met Catrice Big City Life New York palette”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.