Categorieën
Beauty Make-up

Catrice Evolution To Revolution mascara

Bijna alle merken blijven aan de lopende band met nieuwe mascara’s komen en steeds blijf ik hopen dat de mascara der mascara’s ertussen zal zitten. Aangezien mijn Maybelline Cat Eyes bijna op is komt de test van de nieuwe Evolution to Revolution Black Volume mascara van Catrice op het juiste moment.  Officieel komt deze mascara uit de Modern Muse limited edition collectie die op dit moment in de winkels ligt, maar zoals je gisteren in het artikel over de nieuwe Catrice producten ook al kon zien maakt deze mascara inmiddels ook deel uit van het vaste, vernieuwde assortiment.

Deze innovatieve mascara  heeft 2 borsteltjes in 1 en biedt daarmee twee verschillende wimpereffecten. De mascara ziet er doordat hij twee borsteltjes heeft een tikkeltje anders uit dan een normale mascara.

Het borsteltje van Look 1 zorgt voor subtiel volume en natuurlijke wimpers, terwijl je met Look 2 intens volume en spectaculaire wimpers creëert. Het geheim hierachter is een geïntegreerd ‘brush-stripping’ systeem waarbij je kunt kiezen uit strip 1 of strip 2 en deze strips geven afhankelijk van het gewenste effect verschillende hoeveelheden mascara af.
Van de looks van de mascara zelf ben ik niet zo onder de indruk, ik vind ‘m een tikkeltje saai. Maargoed dat is ook niet het allerbelangrijkste, als ie z’n werk maar doet, toch?

Op onderstaande foto’s zie je hoe de borsteltjes eruitzien wanneer je ze uit de huls haalt.

Zoals je ziet is het borsteltje van Look 1 een stuk smaller en langwerpiger dan die van Look 2. Ook staan de kammetjes van Look 1 verder van elkaar af dan die van Look 2.

Ik begon met het aanbrengen van Look 1 en ik moet zeggen, I was impressed! Dit borsteltje brengt een heel subtiel laagje mascara aan waardoor mijn wimpers aanzienlijk langer worden, een mooie krul krijgen en mooi gesepareerd zijn en dat alles zonder klontjes. Look for yourself!

Dan het borsteltje van Look 2. Ik was er al een beetje bang voor, want doordat deze vrij dik is en de kammetjes dicht op elkaar staan zit er gauw (te)veel mascara aan waardoor je snel klontjes op je wimpers krijgt. Ook deze Look 2 geeft mijn wimpers wel mooi lengte en zorgt dat ze gesepareerd zijn, maar je moet bij deze wel echt oppassen voor het spinnenpoot effect.
Over het algemeen ben ik best wel te spreken over deze mascara en dan met name het borsteltje van Look 1 is errug fijn. Ook fijn is de prijs van slechts € 4,49, dat scheelt maar liefst 10 euro met die van Maybelline!

De Catrice Evolution to Revolution mascara is voor € 4,49 verkrijgbaar bij Kruidvat in de Modern Muse LE collectie, maar dus ook in het vaste assortiment.

6 reacties op “Catrice Evolution To Revolution mascara”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.