Categorieën
Beauty Make-up

Look met Gosh Smokey Eyes Palette 02 Brown

Gosh komt dit najaar met een hele reeks nieuwe producten, waaronder 4 prachtige Smokey Eyes paletjes in zwart, blauw, dieppaars en bruin. Het zal geen verrassing zijn dat ik gék ben op smokey eyes en ik kan wat mij betreft dan ook nooit teveel mooie smokey eye paletjes hebben. Aangezien ik de laatste tijd helemaal into bruin op mijn ogen ben zijn vooral bruine versies van harte welkom en Gosh heeft er dan ook heel goed aan gedaan mij de 02 Brown toe te sturen!

Gezicht: Gosh Brow Kit, Catrice Eye Brow Stylist 030 Brow-n-Eyes Peas, Anastasia Clear Brow Gel, Miss Sporty Liquid Concealer 001 Light, Sleek Rose Gold blush, Essence Sun Club Highlighter Powder 01 Summer Glow
Ogen: Too Faced Candelight Shadow Insurance, Gosh Smokey Eyes Palette 02 Brown (€ 11,49), Maybelline Master Precise liquid eyeliner | Wimperkrultang NYC | Maybelline The Colossal Volum’ Express Cat Eyes mascara
Mond: Catrice Revoltaire Velvet Matt Lipstick C01 Colour Bomb

Het is wel heel handig dat er een plasticje met een vierstappenplan op de oogschaduws ligt zodat je in één oogopslag kunt zien welke kleur je waar op je ogen aan kunt brengen. Voor het gemak heb ik deze vier stappen ook gevolgd bij het maken van de look en dus ben ik begonnen met de off-white highlightkleur op mijn wenkbrauwbot aan te brengen (stap 1). Daarna heb ik oogschaduw nummer 2 (lichtbruin) over mijn gehele ooglid (stap 2) en oogschaduw 3 in de crease aangebracht en vervolgens alles goed uitgeblend.

De laatste donkerbruine oogschaduw, oftewel stap 4, is bedoeld voor in je buitenste ooghoeken en zorgt voor net wat meer power in de smokey bruine look. Deze laatste oogschaduw heb ik ook gebruikt voor een dun lijntje onder mijn ogen, die ik vervolgens wat vervaagd heb met een smudgekwastje. Ik geef toe dat ik aanvankelijk niet heel veel van dit paletje verwachtte omdat ik niet zulke goede ervaringen met oogschaduws van Gosh heb, maar gelukkig bleek het pigment van deze vier oogschaduws prima. Een heel klein nadeeltje is dat ze vrij poederig en korrelig zijn en daarmee wel wat fall-out geven, maar als je je kwast goed aftikt heb je daar praktisch geen last van.

De look heb ik afgemaakt met een lijntje Maybelline Master Precise eyeliner met een kleine, subtiele wing en een laagje Maybelline Cat Eyes mascara.

Q: Wat vind je van dit bruine Smokey Eyes paletje van Gosh en de look die ik ermee gemaakt heb?

15 reacties op “Look met Gosh Smokey Eyes Palette 02 Brown”

Ik vind de looks vaak hetzelfde uitzien. Ik zie nooit zoveel van de look. Voor mij is het altijd een dikke lijn eyeliner en flinke mascara. Dat vind ik zo zonde.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.