Categorieën
Beauty Lichaamsverzorging

Kneipp Massagemelk Vijgenmelk- Arganolie

Wedden dat je je hierin herkent: te veel plannen, te weinig tijd. Dus je gaat wat creatiever met je tijd om, zodat alles binnen de 24 uur past en je ook nog eventjes kunt slapen. Je sport tien keer zo hard in tien keer zo weinig tijd waar je extra veel spierpijn van krijgt en je vervolgens weer verkrampt achter je laptop zit. Want ja, werken moet ook nog gebeuren. En een massage tussendoor? Geen tijd! Weet Kneipp de oplossing?

kn1

Voor dit soort levens -nu kun je wel de andere kant op kijken, maar je weet donders goed dat we ook die van  jou bedoelen- heeft Kneipp een massagemelk ontwikkeld voor massages tussendoor. Dus wanneer je met opgetrokken schouders met je onderrug in een vreemde gedraaide houding zit -omdat je denkt dat je lichaam zich dan beter kan ontspannen-, pak je de Kneipp Massagemelk om de delen die verkrampt zijn kort te masseren en je lichaam kan zich weer écht ontspannen.

kn3

Voordelen:
– Je kunt het zelf doen, hier heb je geen knappe gespierde man voor nodig die zich vrijwillig aanbiedt om jou spieren los te kneden.
– Het plakt niet.
– Kost weinig tijd, maar geeft wel een ontspannen gevoel.
– Ruikt heel lekker: zoet, fris en zomers en hoe gek het ook klinkt: het ruikt gezond.
– Het helpt echt om je spieren minder verkrampt aan te laten voelen.
– De vijgenmelk die erin is verwerkt reinigt en verzorgt de huid. Arganolie stimuleert de celvernieuwing van de huid.

kn2

Femme Magazine’s Mariëlle: “eigelijk heb ik altijd hoofdpijn door mijn turnverleden, waarmee ik ongeveer 10 jaar geleden met een klein, stom sprongetje van de evenwichtsbalk van 1,20m hoog ben afgevallen. Dom. Ik knalde met mijn stuitje op het randje van de balk, waardoor mijn stuitje krom naar binnen is gaan staan en met mijn schouderbladen knalde ik vol op de grond (dat dunne matje wat eronder ligt, ligt er meer voor de sier dan dat het de val breekt) waardoor mijn bovenste nekwervel zover naar binnen in geschoten dat elke fysio denkt dat ik een wervel mis. Ongeveer alles wat tussen mijn nekwervels en mijn stuitje zit staat scheef door deze ene, stomme val van 10 jaar geleden. Verkrampingen zijn dus zeg maar wel mijn ding. Dus als ik je vertel dat Kneipp Massagemelk nu standaard in mijn handtas zit voor momenten dat ik de pijn even niet kan verdragen, dan kun je aannemen dat daar een reden voor is.”

Kneipp Massagemelk Vijgenmelk- Arganolie is verkrijgbaar voor €8,49 bij verschillende drogisterijen. De hele Kneipp-lijn Vijgenmelk- Arganolie bestaat uit Crème Douche (€5,49), Crème Bad (€9,49), Body Crème (€8,49).

Q: Is dit wat voor jouw zo’n korte massage tussendoor?

 

2 reacties op “Kneipp Massagemelk Vijgenmelk- Arganolie”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.