Categorieën
Home & Living

Wonen in een boomhut

Als klein kindje droomde je waarschijnlijk vaak genoeg over het hebben van een boomhut in je tuin. Of misschien was je wel één van de gelukkigen die er ook daadwerkelijk één in de tuin had staan. Dit was echter niet voor iedereen weggelegd. Maar wat je vroeger misschien wilde, kan natuurlijk nog steeds.

Boomhut

Lekker in de natuur, hoog boven de grond wakker worden van de opkomende zon en de vogeltjes die fluiten. ’s Avonds met een stel vrienden en een goede fles wijn genieten van het prachtige uitzicht dat je vanuit de boomhut hebt. Hoe leuk is dat? Bij een boomhut denk je waarschijnlijk aan heel weinig ruimte, maar zoals je al op de foto kan zien, kan je de boomhut zo groot maken als je zelf wil. Zo kan je ook een boomhut opbouwen vanuit de grond, maar laten verbinden door allerlei bomen in de natuur. Het ligt er maar net aan hoe gek je het zelf wil maken.

Mocht je het allemaal iets te gewaagd vinden, dan kan je er altijd voor kiezen om eerst een paar dagen te verblijven in een boomhut die je hebt gevonden via internet. Er zijn er genoeg! Zo kan je niet alleen in Nederland tijdelijk verblijven in een boomhut, maar ook in bijvoorbeeld Frankrijk of een ander land. Zo weet je niet alleen of het iets voor jou is, maar ben je ook weer een ervaring rijker en kan je weer even terug naar je kindertijd. Twee vliegen in één klap.

Droomde jij vroeger als klein kindje ook al van boomhutten? Lijkt het jou wat om te wonen in een boomhut?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.