Categorieën
Beauty Nagels

Gosh Frosten Gold: perfect voor Oud en Nieuw

Bij Femme Magazine hebben we dé perfecte nagellak gevonden om van het oude jaar het nieuwe jaar in te feesten. Gosh Glittery Matt Finish in de kleur Frosten Gold doet denken aan een bubbelend glaasje champagne.

Goshna1
De keur van de Gosh Glittery Matt Finish Frosten Gold neigt meer naar de kleur champagne dan naar de kleur goud. Het champagne-effect neemt grotere maten aan door de duizenden piep kleine glittertjes die de nagel vullen afgewisseld door af en toe een grotere glitter die als bubbeltje gezien kan worden. Alsof er ijskoude champagne op je nagel geschonken wordt die mat opdroogt.

Goshna3
Frosten Gold deed ons een beetje denken aan Satin Glam Go Gold van Sally Hanson, die we eerder hebben getest, alleen bestaat de laatst genoemde nagellak alleen maar uit kleine glittertjes en heeft het meer de kleur van goud.

Goshna4
Bij deze Gosh nagellak is één laag eigenlijk al genoeg om de hele nagel te kunnen dekken. Femme Magazine’s Mariëlle probeerde de nagellak en was te eigenwijs door toch een tweede laag aan te brengen, wat eigenlijk weinig verschil maakt, behalve dan dat ze veel langer moest wachten totdat de nagellak gedroogd was.

Q: Met welke lak kleur jij jouw nagels vandaag?

4 reacties op “Gosh Frosten Gold: perfect voor Oud en Nieuw”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.