Categorieën
Film, tv en muziek Showbizz

Voor de buis met Oud en Nieuw

In aanloop naar het aftellen op oudejaarsavond bieden tv-programma’s de uitkomst om de spanning op te bouwen. Iedereen viert Oud en Nieuw op zijn eigen manier. De één zit het liefste om half acht al aan de champagne te nippen bij vrienden, de ander kijkt bij voorkeur televisie tot 00:00 uur. Tv-kijken, waarom niet eigenlijk als er zoveel wordt aangeboden? Maar hé, wie zegt dat deze twee niet gecombineerd kunnen worden? Een schaal lekkere hapjes erbij en aftellen maar!

OeN1
Lachend het jaar uit met de traditionele oudejaarsconference die dit jaar verzorgd door de Brabantse tongval van Theo Maassen in zijn 80 minuten durende conference Einde Oefening om 22:30 uur bij de VARA op Nederland 1.

Nederland 2 is spannend voor het MAX publiek. Met muzikale begeleiding van het Metropool Orkest kunnen de kijkers het nieuwe jaar in swingen tijdens MAX Proms om 23:45 uur.

De afsluiter van Top 2000 is Top 2000 Sing Along waarbij je kunt meezingen met verschillende optredens van verschillende artiesten om 23:40 uur op Nederland 3.

Bij Ik Houd Van Holland zit de stemming er op oudejaarsavond vanaf 22:00 uur op RTL4 weer helemaal in. Zoals elk jaar staat de uitzending op de laatste dag van het jaar helemaal in het teken van Oud en Nieuw. Oud Hollandse spelletjes worden afgestoft voor deze avond. Vanaf de bank kun je meedoen met de gezelligheid in de studio en samen met Linda de Mol aftellen tot 00:00 uur.

Wie het zelf te risicovol vindt om met vuurwerk te stoeien kan overschakelen naar Het Nationale Vuurwerk vanuit Rotterdam om 23:55 uur op RTL 5 en op dezelfde tijd op RTL 8.

Iedereen die denkt het winnende oudejaarslot van 30 miljoen in zijn bezit te hebben kan checken of de cijfertjes overeen komen op SBS6 om 23:30 en wie weet gaan ze als miljonair het nieuwe jaar van start.

Veronica zendt om 23:20 uur het oudejaarsconcert van de Opposites uit.

Weet je niet welke klok je in huis moet aanhouden dan zijn er ook nog een aantal zenders die speciaal voor deze gelegenheid een klok uitzenden. En is genoeg om uit te kiezen, dus zet de “ienemienemutte” maar vast in. Veel plezier en een heel gelukkig nieuwjaar!

Q: Naar welke zender zap jij?

Bron: Tvgids.nl
Beeld: Overzicht-feestdagen.nl

6 reacties op “Voor de buis met Oud en Nieuw”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.