Categorieën
Celebs Showbizz

Wat is er allemaal gebeurd in 2013?

2013 move over, het is tijd voor 2014. Het jaar is bijna voorbij en dan komt het moment om terug te kijken naar afgelopen jaar. Ook Femme Magazine neemt een kijkje in 2013 en wat er allemaal is gebeurd in celeb-land!

2014
Stars in heaven
Allereerst een verdrietig overzicht. Want er zijn een aantal sterren sinds dit jaar, helaas niet meer onder ons. Zo werd de wereld in juli opgeschrikt door het nieuws dat Glee-acteur Cory Monteith is overleden. Cory stierf aan de combinatie van heroïne en alcohol. Hij is helaas maar 31 jaar geworden.

Wie heeft het niet gekeken: Pipo de clown. Iedereen kent ook de rechterhand van Pipo: Mamaloe. De actrice Christel Adelaar die Mamaloe speelde is begin dit jaar overleden op 77-jarige leeftijd.
Familie de Mol kreeg dit jaar ook verdrietig nieuws. De opa van Johnny en vader van Linda overleed in september na een tijdje ziek te zijn geweest. John de Mol senior heeft de leeftijd van 81 gehaald.
Ook de koninklijke familie heeft geen makkelijk jaar gehad. Na een skiongeluk in 2012 heeft prins Friso ruim een jaar in coma gelegen. Op 12 augustus 2013 overleed de prins op 44-jarige leeftijd.
En tot slot Paul Walker, een recente gebeurtenis. Wij kunnen ons vast allemaal nog wel herinneren toen het nieuws de wereld bereikte, dat Paul Walker een dodelijk ongeluk heeft gehad. In november is de veertigjarige acteur, door een auto-ongeluk om het leven gekomen. En dan een groot voorbeeld, een wereldicoon: Nelson Mandela. Deze man was en blijft een grote inspiratiebron voor veel mensen. Nelson Mandela overleed op 5 december na een tijd ziek te zijn geweest. Wereldwijd werd er om deze man gerouwd.

corry
Love is in the air
Gelukkig was er ook nog vrolijk nieuws dit jaar. Cupido heeft weer wat pijlen afgeschoten en het liefdesleven van de celebs heeft niet stil gestaan. Ze hielden het een tijdje geheim maar uiteindelijk kwam het kersverse stel toch met het nieuws naar buiten: Carice van Houten en Kees van Nieuwkerk zijn verliefd! Ook zijn er liefdeskriebels bij Eva Jinek en haar nieuwe liefde Freek Vonk, die vanaf begin dit jaar een stel zijn. Nieuw geluk voor Glennis Grace. Na een moeilijke breuk met haar vorige liefde is er sinds dit jaar een nieuwe man in haar leven. Dat brengt ons bij Lieke van Lexmond, eerder schreef Femme Magazine al over de nieuwe liefde van Lieke: Bas. Zij zijn helemaal gelukkig samen en hopelijk blijven zij dat ook nog heel lang.

Welke gebeurtenis van dit jaar is jou het meest bijgebleven?

(Bron: RTL)
(Bron beeld: Tumblr)

5 reacties op “Wat is er allemaal gebeurd in 2013?”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.