Categorieën
Nagels

Sally Hansen Heeft Heel Veel Nieuws

Iedere Sally Hansen fan zal even een gilletje van vreugde over haar lippen laten ontsnappen (bij dezen: whaa!) bij dit bericht: de Complete Salon Manicure collectie wordt aangevuld met negen nieuwe kleuren, Sally Hansen heeft twee nieuwe herstelbehandelingen voor je nagels en het merk introduceert de nieuwe Satin Glam Nail Color!

sally1

De nagellakken uit de Complete Salon Manicure collectie van Sally Hansen zijn kort gezegd: geweldig. Ze mogen dan misschien €10,99 per potje kosten, maar dan krijg je ook wat. Deze nagellak heeft the beauty and the brains, het is alles in één: basecoat, nagelverharder, groei stimulerende behandeling, intense kleur, topcoat, gelachtige glans én het beschermt tegen schilferen. Naast dat al die stappen die je kunt overslaan heel veel tijd besparen, droogt de nagellak ook nog eens snel. Een perfect lakje voor vrouwen met eeuwige tijdsdruk.

De kleuren Golden Rule, Ivory Coat, Mauve Along, Hidden, Treasure, Get Juiced, Red-Handed, Scarlet Fever, Midnight in NY en Shoot the Moon zijn vanaf februari 2014 verkrijgbaar.

Sally6
De redactie van Femme Magazine kreeg de kleuren (in chronologische volgorde) Get Juiced, Mauve Along en Hidden Treasure opgestuurd.
Ook al bevat de Complete Salon Manicure collectie alles wat je nagels nodig hebben. Soms is het tijd om je nagels wat extra aandacht te geven en extra in de watten te leggen. En vergeet ook vooral je nagelriemen niet, want die hebben het af en toe zwaar te verduren. Dat kan met de nieuwe Sally Hansen Nail Rehab en Cuticle Rehab. En met onze dagelijkse laksessies is de redactie hier erg blij mee.

sally7
De Nail Rehab verbergt randjes en oneffenheden op de nagel en door de toevoeging van kalmerende en vochtinbrengende extracten zoals jasmijn, roos en vitamine E worden je nagels sterker. De beschermende laag die je nagels beschermt tegen buiten, breken en scheuren geeft meteen een gezondere uitstraling door een transparant roze finish. Laat de nagellak zeven dagen zitten.

Sally8
Ernstig uitgedroogde en beschadigde nagelriemen, waar nagelriemen nogal vatbaar voor zijn met deze kou, kunnen er weer bovenop geholpen worden met de kalmerende gelbehandeling Cuticle Rehab. De nagelriemen worden verzacht en verzorgd door de extracten van jasmijn en roos en de verzachtende olie die de Cuticle Rehab bevat verbeteren beschadigde nagelriemen. Breng de gel aan op zowel de nagelriem als de nagel zelf.

Beide producten zijn vanaf januari verkrijgbaar voor €8,99 per stuk.
Naast de bovenstaande nieuwe producten introduceert Sally Hansen Satin Glam Nail Color voor instant glamour. Deze lijn nagellakken geeft een speciaal effect: na het aanbrengen zien je nagels er glanzend uit, maar zodra ze zijn gedroogd, verandert dit in een matte finish. De kleuren van de nagellakken zijn vol en bevatten miniscule pareldeeltjes die eruitzien als piepkleine glittertjes waaruit de nagellak is opgebouwd. De nagellak droogt egaal op waardoor het oppervlak van de nagel glad aanvoelt. De nagellak is, helaas pas na de feestdagen, verkrijgbaar vanaf februari voor €9,99.

Voor gebruik moet je de flacon voorzichtig schudden, zodat de pareldeeltjes gelijkmatig worden verdeeld. In tegenstelling tot de bovengenoemde lakken is het bij deze nagellak wel van belang dat je voor het lakken een basecoat aanbrengt. Met twee dunne lagen is de nagellak dekkend genoeg. Maar voor een optimale kleurintensiteit is een derde dunne laag aan te raden.

Sally9
De redactie van Femme Magazine kreeg de kleuren (in chronologische volgorde) Go Gold, Sun Sheen en Teal Tulle opgestuurd.

Bij welk product floept jouw gilletje van blijdschap nét iets te hoog uit je mond?

8 reacties op “Sally Hansen Heeft Heel Veel Nieuws”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.