Categorieën
Film, tv en muziek

Boer zoekt vrouw goes international

Afgelopen zondag was de allereerste aflevering te zien van een nieuw seizoen Boer zoekt vrouw. Dit jaar heeft het programma een iets ander tintje. Boer zoekt vrouw gaat namelijk internationaal!

bzv

Stoeien in het hooi

Ongemakkelijke stiltes, knuffelen tussen de koeien en stoeien in het hooi: hoera Boer zoekt vrouw is weer begonnen! Het programma was voor het eerst in 2005 op televisie te zien. Inmiddels is seizoen zeven begonnen. Maar de zoektocht naar boerenliefde heeft een iets ander sausje gekregen. In dit seizoen volgen we vijf Nederlandse kandidaten, die boer zijn in het buitenland. Allemaal zijn zij geëmigreerd naar het buitenland en opzoek naar de liefde. Zo volgen wij Aletta, die geitenboerin is op Bonaire. Jan uit Canada en Johan uit Denemarken. Jos is boer in Frankrijk en boer Wim zoekt het wat verder op, hij woont namelijk in Tanzania.

Het boerenleven

Afgelopen zondag was de eerste aflevering van het internationale seizoen te zien. Een aantal boeren ontmoeten de briefschrijfsters tijdens een speeddate. Na de speeddate worden er een paar dames uitgekozen voor de dagdate en na die date mogen de boeren weer kiezen. De uiteindelijk gekozen dames gaan mee naar de boerderij in het buitenland en daar maken zij kennis met het boerenleven.

Bijzondere ervaring

Yvon Jaspers, die het programma presenteert, noemt het een heel bijzondere ervaring. ‘Het is heel bijzonder om de wereld over te reizen om deze boeren te ontmoeten. Zij zijn nog meer dan de boeren in Nederland op zichzelf aangewezen.’ Voor de boeren is het lastig om een liefde te vinden, helemaal in het buitenland. De komende weken kunnen wij de zoektocht naar de liefde volgen. Boer zoekt vrouw is elke zondag om 20:20 te zien op Nederland 1.

Ga jij de zoektocht naar boerenliefde volgen?

(Bron: KRO)

2 reacties op “Boer zoekt vrouw goes international”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.