Categorieën
Fashion Nieuws

Designer Teddy Beer

Grote namen der mode maakten teddy beren die voor veel geld onder de hamer gingen om geld op te halen voor de stichting Arms Around The Child. En dat alles ten goede voor kinderen in ontwikkelingslanden. 

Fashion-beer

Dat modeontwerpers ook een goed hart kunnen hebben bewijst zich maar weer met de volgende actie. Verschillende designers hebben beren gemaakt die gisteren geveild werden om geld op te halen voor het goede doel. Alexander Wang en Christian Louboutain zijn twee van de goederikken die pluizige beestjes in elkaar hebben geknutseld.

De opbrengst van de designer beren gaat naar het goede doel Arms Around The Child. Dit is een stichting die zich inzet voor kinderen in ontwikkelingslanden. Hun missie is: “AATC gelooft in een wereld waar kinderen wonen onder extreme omstandigheden, waarbij hun leven wordt getransformeerd in een rooskleurige toekomst.”

Met de beren van de designers is ongetwijfeld een hoop geld opgehaald, want de beren werden niet voor minder dan €725,- de deur uit gedaan. Dat was namelijk het minimum bedrag waarmee geboden mocht worden. Voor meer mocht altijd, daarvoor was het een veiling. De veilig vond plaats tijdens de benefietavond The Other Ball in New York waarvan de gehele opbrengst naar AATC gaat.

Is dat geen mooie kerstgedachte?

Bron: Style.com
Beeld: Weheartit

2 reacties op “Designer Teddy Beer”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.