Categorieën
News

De Aller Grootste Snickers Ooit

Breaking news onder de chocoladeliefhebbers: de aller grootste Snickers ever is geproduceerd. Het bevat maar liefst 2000 calorieën en weegt niet meer en niet minder dan 454 gram. Yummy in our tummy! Of zullen we er toch ietsie pietsie misselijk van worden?

Snickers1

Nu we in de tijd van de feestdagen allemaal eventjes niet zo nauw op een calorietje meer letten, wordt er een snack geproduceerd waarbij je in één keer aan het calorieën maximum van één dag zit. De aller grootste stickers ter wereld is namelijk op de markt gebracht en bevat 2000 kilocalorieën. We kunnen echt genieten van de chocolade-nougat-pinda-caramelcombinatie, maar om nou meteen bijna een halve kilo achter je kiezen te drukken, is voor menigeen misschien wat gortig. De echte die-hard die dit wel aankan, kan de Snickers voor een ‘schramele’ dertig euro bestellen op firebox.com en dan wordt het voor maar €3,89 helemaal voor je naar Nederland gebracht.

Snickers2

De verschillende maten Snickers die al op de markt waren, halen het bij lange na niet bij de nieuwe enorme versie. De aller grootste Snickers van de hele wereld is bijna acht keer groter dan de normale Snickers die we gewend zijn. De Snickers mini past wel zeker 56 keer in zijn gigantische grote broer en de Snickers Duo (die dus al extra groot is) is gelijk aan ongeveer een vijfde van de mega variant.

Eet smakelijk, en vooral heel erg veel succes. Of is hij je toch wat te groot?

Één reactie op “De Aller Grootste Snickers Ooit”

Leuk, ik heb hem voor mijn man besteld, voor zijn verjaardag. De verzendkosten zijn overigens geen 3,89 euro, maar 5,89 euro 😉 Nog steeds niet veel overigens.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.