Categorieën
Celebs Geen categorie

Paul Walker krijgt besloten begrafenis

Ruim een week geleden werden wij allemaal opgeschrikt met nieuws dat Paul Walker is overleden. De acteur kwam om bij een auto-ongeluk. Paul Walker zal worden begraven in besloten kring.

paul walker

Het heftige nieuws heeft ongeveer heel de wereld bereikt. Paul Walker, de acteur uit 2 Fast 2 Furious, is overleden. Hij kwam 1,5 week geleden om bij een auto-ongeluk. Samen met zijn vriend Roger Rodas zat hij in een Porsche, toen zij tegen een boom knalden. Nu is er nieuws naar buiten gekomen over de begrafenis van Paul Walker. De knappe acteur wordt begraven in besloten kring. Alleen mensen met een uitnodiging mogen bij het afscheid van Walker aanwezig zijn.

De reden voor een besloten begrafenis, is de 15-jarige dochter van Paul. Het meisje heeft het, heel logisch, erg moeilijk. De familie heeft daarom besloten dat er geen vreemden bij de afscheidsdienst mogen zijn. De dochter van de acteur moet de kans krijgen om op haar eigen manier te rouwen. De cast van de Fast and the Furious-films worden wel uitgenodigd. Wanneer de begrafenis precies plaatsvindt, is nog niet bekend.

(Bron: AD)

Één reactie op “Paul Walker krijgt besloten begrafenis”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.