Categorieën
Beauty

Favorieten 16

Omdat er wekelijks zoveel producten door onze handen vliegen om getest te worden dat we zelf ook bijna door de bomen het bos niet meer zien, kunnen we van jullie helemaal niet verwachten dat je het nog allemaal precies weet. En daarom zetten we één keer in de twee weken alles in een overzicht en leggen we uit welk van deze producten onze beuatyredacteur zelf het fijnste vindt van de geteste producten en waarom.

fav1

De geteste producten van de afgelopen twee weken liepen uiteen van deodorant tot lipstick. Het waren dus niet alleen beautyproducten die ons voorgeschoteld werden, maar ook verzorgingsproducten. Beide stonden ze even sterk, het was drie tegen drie. De producten die beautyredacteur Mariëlle testte zijn:

Andrélon Happy Highlights
NYC Expert Last Nail Polish
Compressed deo: dezelfde hoeveelheid deo maar dan kleiner
Rouge Edition 12 Heures van Bourjoirs
Magnif’Eyes Eye Shadow
Hoe Paula’s Choice huidveroudering vermindert

fav2

Andrélon Happy Highlights maakt je haar super, super zacht en laat een frisse geur achter waar een vleugje kokos aan kleeft. Compressed deo is een briljante uitvinding. Op het gebied van innovaties is dit onze favoriet omdat het zo ontzettend veel voordelen biedt. Rouge Edition 12 Heures van Bourjoirs blijft lang op je lippen zitten alsof knalrood je natuurlijke lippenkleur is. But it is not. Maar het aller fijnste product vindt Mariëlle Paula’s Choiche Clinical 1% Retinol Treatment. Je voelt namelijk niet dat je het op hebt, maar het biedt de huid een intense verzorging. Hoe gevoelig je huid ook is, je kunt de frequentie van het gebruik altijd aanpassen naar een frequentie die geschikt is voor jouw huid. De huid van Femme Magazine’s Mariëlle is namelijk knetter gevoelig, maar als ze zich netjes houdt aan het gebruik van drie keer per week, dan zijn er geen problemen merkbaar. Een top product die inderdaad de poriën verkleint (tot een grootte waarbij er geen foundation meer in achterblijft waardoor de poriën normaal gesproken extra opvallen), rode vlekjes vermindert (die geven een onverzorgde indruk) en de huid gladder maakt.

Q: Welk van de producten zou jij kiezen als favoriet product?

Één reactie op “Favorieten 16”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.