Categorieën
Beauty Gezichtsverzorging

Hoe Paula’s Choice huidveroudering vermindert

Je huid is het meest kostbare fashion-item dat je bezit. Het is onvervangbaar. Elke verandering in je huid is onomkeerbaar. Daarom moet je er zuinig op zijn en er voor zorgen dat er zo min mogelijk verandert. Koester het en verzorg het alsof het je baby is. Je huid, en zeker de huid in je gezicht, is namelijk wel je visitekaartje.

pau1

Hoe je eruit ziet is aan jou
Het grootste deel van huidschade heb je zelf in de hand. Je kunt veel huidschade zelfs voorkomen als je je huid maar goed verzorgt en weet waar je op moet letten. Wist je bijvoorbeeld dat de zon één van de grootste bronnen van huidschade is? Het is namelijk niet alleen dat de zon het risico op huidkanker vergroot, de zon maakt nog veel meer kapot. Het is ook nog eens zo dat de huid elke keer wordt beschadigd als het onbeschermd in aanraking komt met direct zonlicht. Je ziet er later zo tien jaar jonger uit wanneer je je altijd netjes hebt beschermd met een zonnefactor (vanaf SPF15) dan wanneer je dit niet doet.

pau2

Een goede verzorging van je huid is het halve werk
Elk moment is een goed moment om te beginnen met het beter verzorgen van je huid. Mocht je deze zorg nou jaren hebben laten verslappen, dan zijn er nog wel manieren om de gemaakte schade een klein beetje terug te dringen. Laat je helpen door Clinical 1% Retinol Treatment en Clear Ultra-Light Daily Mattifying Fluid SPF 30+ van Paula’s Choice.

pau5

Clear Ultra-Light Daily Mattifying Fluid SPF 30+
Gebruik overdag Clear Ultra-Light Daily Mattifying Fluid SPF 30+, want die beschermt je huid tegen de zon en is niet vet waar andere zonnebeschermers voor je gezicht dat wel zijn. Dat vette kan een reden zijn om geen zonnebescherming op je gezicht te smeren. Een vette huid legt een stevige basis voor puistjes. Maar daar hoef je bij deze crème niet bang voor te zijn. Het voorkomt ook nog eens rimpels (want hé, voorkomen blijft toch de beste remedie) en het houdt talgproductie in de hand. Door de matte finish zal je niet vies en zweterig gaan glimmen. Een gezonde gloed is de meeste glans die het product achterlaat. Dat is fijn. En door de dunne, vloeibare formule smeert het makkelijk uit.

pau3

Deel de nacht met Clinical 1% Retinol Treatment
Gebruik voor ’s nachts Clinical 1% Retinol Treatment door een hoeveelheid van een erwt aan te brengen na het reinigen van je gezicht en nog voordat je een serum en een nachtcrème aanbrengt. Niet elke avond, gebruik het product ongeveer drie keer per week. Vermijd direct contact met de ogen, ooghoeken en lippen. Houd goed in de gaten hoe je huid op het product reageert. Mocht je huid irriteren, schroef dan de frequentie van het gebruik terug. Dit klinkt misschien alsof je het product niet eens meer wil proberen, maar als we je zeggen dat het de huid echt helpt verbeteren wil je misschien wel verder lezen. Clinical 1% Retinol Treatment verzacht namelijk rimpels en fijne lijntjes en maakt de huid gladder, het maakt de huidtint egaler, verkleint poriën, verbetert de kwaliteit van de huid (wat resulteert in een zachte huid), helpt bij het verminderen van puistjes en vervaagt rode vlekjes. Deze eigenschappen treden in werking door de anti-oxidanten en de retinol die in het product zijn verwerkt.

Waarom iedereen retinol wil
Retinol is vitamine A en dat wordt ook wel wondermiddel genoemd, omdat het zoveel voordelen heeft. Het laat de huidcellen zich jonger en gezonder gedragen en omdat het ook nog eens een anti-oxidant is, laat het radicalen van buitenaf niet toe en op die manier krijgen nieuwe rimpels geen ruimte om geboren te worden. Helaas pindakaas voor de rimpels, driewerf hoera voor alle vrouwen op de hele wereld.

Beide producten zijn verkrijgbaar op Paulaschoice.nl, Clear Ultra-Light Daily Mattifying Fluid SPF 30+ voor €29,50 voor 60 ml en Clinical 1% Retinol Treatment voor €59,00 voor 30 ml.

Q: Wat vind je van deze producten?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.