Categorieën
Fashion Nieuws

Bijzondere modeshow van Danie Bless

Het kan je niet ontgaan zijn. Half fashion-minded Nederland zat afgelopen woensdag met hun billen op Ibiza. Danie Bles had al haar modevriendjes en vriendinnetjes verzameld op het feesteiland voor wel een hele bijzondere gelegenheid.

byd1

Modeshow
De stylist van de sterren had iedereen laten overvliegen om haar nieuwe collectie te laten zien op het Spaanse eiland. De reden hiervoor was dat ze iets exclusiefs wilde doen. Nou dat is gelukt. En daar is Danie sowieso goed in. Ze is een pleaser en weet het haar klanten, waarvan een groot deel inmiddels tot haar vriendenkring behoort, altijd goed naar de zin te maken.

Boho
Maar feest-eiland Ibiza heeft ze niet alleen gekozen voor de exclusiviteit. Wie Danie zegt, zegt boho en omdat ook bij deze collectie het boho-bloed weer door de materialen stroomt wilde ze een locatie waarbij het boho-bloed ook gaat waar het niet gaan kan. En dan is Ibiza met de festival-look als lifestyle-dresscode natuurlijk de perfecte plek. “Daarom wil ik de kleding presenteren op een plek waar franjes en het bohemien gevoel echt thuishoren en waar kan dat beter dan op Ibiza?” Zegt de styliste slash ontwerpster tegen Nu.nl over de telefoon. De collectie ByDanie die is geïnspireerd op een avontuurlijke, ambitieuze it-girl die haar dromen naleeft:

byd2

byd3

Q: Wat vind je van de nieuwe collectie van Danie Bles?

Beeld

Één reactie op “Bijzondere modeshow van Danie Bless”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.