Categorieën
Beauty Make-up

Rouge Edition 12 heures van Bourjoirs

Rood, de kleur van de liefde, de kleur van agressie, bloed en gevaar. De kleur van de vijand en van de overwinnaars. Waar de kleur rood ook voor mag staan, vandaag is rood de kleur van onze lippen. In de nieuwe Rouge Edition 12 heures van Bourjoirs.

bou1

Rood is een winnaar. Altijd. Het schijnt zelfs dat sportteams met een rood tenue of rode accenten in de outfit vaker winnen. Maar niet alleen op het veld laat het talent zien, rood wint het ook van andere kleuren op het gebied van make-up. Wij zijn fan van rood-tinten. Of het nu de natuurlijke tint van onze nagels bedekt of juist onze lippen een gezonder kleurtje geeft: we love it. Dan is rood gewoon weer de kleur van de liefde.

bou2

Rouge Edition 12 heures van Bourjoirs introduceert in september acht nieuwe tinten waarvan wij alvast werden voorgesteld aan de drie meest smeuïge.

bou3 bou4

De lipstick breng je heel makkelijk aan door de goed gevormde top. Nummer 28 is een frisse, zomerse rood-tint, nummertje 30 is geschapen voor een natural look, want deze is precies dezelfde kleur als je lippen, maar bij het aanbrengen van deze zijn de lippen ineens egaal gekleurd en rood-tint nummer 34 is rood zoals rood is bedoeld: knalrood.

bou5

Rouge Edition 12 heures- 28

bou6

Rouge Edition 12 heures- 30

bou7

Rouge Edition 12 heures- 34

Waar 12 heures voor staat hoeven we niet uit te leggen, maar toch: het betekent dat de lipstick 12 uur zou blijven zitten. Dat is niet helemaal waar. Voor een lipstick blijft het wel lang zitten, maar geen 12 uur. Je moet de lipstick wel goed aanbrengen, en daarvoor moet hij zeker wel een paar keer over je lippen hebben geaaid, en je moet het even afdeppen met een tissue voor het meest hardnekkige restultaat.

Rouge Edition 12 heures van Bourjoirs is vanaf september verkrijgbaar voor €12,99 bij verschillende drogisterijen en parfumerieën.

Q: Wat vind je van deze drie Rouge Edition 12 heures tinten?

3 reacties op “Rouge Edition 12 heures van Bourjoirs”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.