Categorieën
Food & health Gezond leven Sport & work-outs

The Project Amsterdam

Ervaar een geheel nieuwe sportervaring met Immersive Fitness workouts van THE PROJECT. Hier komen technologie/ hightech en sport samen. Sporten hoeft met deze workouts absoluut niet meer saai te zijn. 

photo 1

Feesten tijdens het sporten dat is waar het op lijkt wanneer je de box binnen stapt van THE PROJECT. In deze speciaal ontwikkelde box waan jij jezelf tussen immense videobeelden van bioscoop kwaliteit. Er wordt gebruik gemaakt van LED technologie waardoor de immersive fitness naar een nieuwe dimensie wordt gebracht. Er wordt visueel een groeples gegevens en in plaats van je herhalingen te tellen en totally gefocust zijn op de instructeur word dat door THE PROJECT visueel  weer gegeven. Het is een totaal nieuw concept welke ontwikkeld is door fitness specialist Les Mills. In samenwerking met Reebok wordt kennis gemaakt met de verbeterde technologie op het gebied van fitness.

Dus stel je voor dat je squats aan het doen bent en dat je moet bukken omdat er allemaal vliegende objecten op je af komen. Of dat je kickboks stoten uitdeelt terwijl er allemaal voorwerpen jouw kant op komen. Het maakt een groepsles een stuk actiever en leuker omdat je intensiever en creatiever bezig bent. Je ben niet meer op de automatische piloot aan het werk, telkens dezelfde combinaties maken, maar je bent afwisselend al je spieren aan het gebruiken.

Workouts

Je kunt kiezen uit drie verschillende workouts

The Trip. Dit is een soort van spinning door een andere dimensie. Hierbij klim je een gletsjer op, of fiets je door een futuristische stad.

workout 1

Bodycombat/GRIT immersive. Tijdens deze 30 minuten mix van martial arts bewegingen en HITT sla je ruimteschepen kapot en duik je voor tegemoetkomende verkeersborden.

work out 2

BODYJAM / BODYBALANCE Immersive. Dit is een combinatie van muziek/dans en yoga, deze les duurt 30 minuten. Hierin beweeg je op de muziek en stretch je het hele lichaam. Met deze nieuwe soort van yoga stretch jij jouw lichaam en geest.

workout 3

Amsterdam

Wil je graag ervaren hoe een immersive workout is, kom dan 10, 11 of vrijdag 12 september naar het Museumplein in Amsterdam. Hier kun jijzelf de uitdaging aan gaan. Elke Immersive Fitness workout duurt 35 minuten . Je betaalt € 12,50 voor 1 immersive workout. Voor iedere extra workout betaal je € 7,50 (deze prijzen zijn inclusief BTW).

Je kunt inschrijven via de website van The Project Amsterdam, je krijgt bij jouw inschrijving ook nog eens een cool eventshirt. Ook steun jij met je inschrijving het goede doel, een deel van de fee gaat naar het Jeugdsportfonds.

Dus schrijf je snel in en ervaar het voor jezelf!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.