Categorieën
Beauty Nagels

Essie ‘For The Twill Of It’ herfstcollectie 2013

Als ik zeg Essie zeggen jullie natuurlijk meteen: geweldige nagellak in geweldige kleurtjes in geweldige flesjes. Naast een vast assortiment met enkele honderden prachtige kleurtjes verblijdt Essie ons ieder seizoen met een limited edition collectie en die voor de herfst van 2013 heeft de naam For The Twill Of It meegekregen. Kijk mee naar een klein voorproefje van deze prachtige collectie!

Voor de For The Twill Of It collectie heeft Essie zich laten inspireren door mooie, zachte stoffen die ze hebben gespot op de catwalk maar ook daarbuiten. Een collectie met mooie warme, sensuele, luxe en verleidelijke kleuren, dat is hoe For The Twill Of It in een paar woorden samen te vatten is.

IMG_1379IMG_1388De For The Twill Of It collectie bestaat uit zes lakken: Twin Seater Set, The Lace Is On, After School Boy Blazer, Vested Interest, Cashmere Bathrobe (ontbreekt op de foto’s) en For The Twill Of it (swatches volgen snel!).

De Essie For The Twill Of It lakken zijn voor € 9,99 per stuk te verkrijgen bij The Make Up Spot.

Q: Wat vind je op het eerste gezicht van deze herfstcollectie van Essie?

17 reacties op “Essie ‘For The Twill Of It’ herfstcollectie 2013”

Ik zat maar door te scrollen voor swatches haha :P. Mooie foto’s van de flesjes maar komen er nog foto’s van deze mooierds op je nagels?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.