Categorieën
Gezichtsverzorging

Goodskinlabs Circleplex-2

Goodskinlabs circleplex

Door Alette – Niemand houdt er van om er vermoeid uit te zien. Maar na week in week uit hard werken, zijn de donkere kringen onder je ogen soms onvermijdelijk. Met dit nieuwe product Circleplex-2 van Goodskinlabs zouden deze donkere kringen voorgoed tot het verleden moeten behoren. Natuurlijk heb ik getest of dat wel waar is.

Zelf ben ik vrij gevoelig voor donkere kringen onder mijn ogen. Als ik het druk heb of een nachtje slecht heb geslapen zijn deze vrij goed zichtbaar. Deze oogcrème kon ik dus wel gebruiken.

Circleplex-2 is een dag en een nacht oogcrème in 1 verpakking. Als je de lichte dop eraf haalt zit daar de dagcrème onder en onder de blauwe deksel vind je de nachtcrème.

De oogcrème voor overdag is getint, volgens Goodskinlabs zodat je deze als concealer kan gebruiken. De dekking is niet goed genoeg om een concealer te heten, maar het geeft wel net een wat frissere uitstraling.

Het bijzondere aan deze formule is dat het door speciale ingrediënten ervoor zou moeten zorgen dat de donkere kringen onder je ogen ook echt verdwijnen, in plaats van alleen maar bedekt worden. Om het product goed te testen heb ik ruim een maand twee maal per dag gesmeerd. Het gevoel van de crème op mijn huid vond ik in ieder geval erg prettig. De substantie is vrij stevig en voelt vettig, maar trekt wel snel in.

Zo zag de huid onder mijn oog er uit voordat ik begon aan het gebruiken van Circleplex-2.

En zo na ruim vier weken Circleplex-2.

Ik heb het idee dat de donkere kringen inderdaad iets minder zijn geworden, al is het verschil minimaal. Als ik mijn gezicht in zijn totaal bekijk, heb ik niet het idee dat het erg veel scheelt.

Al met al moet ik concluderen dat ik het een fijn product vind om te gebruiken als oogcrème, maar niet de beloofde resultaten laat zien. Ik blijf dit product dan ook met plezier gebruiken, maar ik zou dit niet opnieuw kopen als deze op is. De prijs is wat mij betreft iets te hoog voor een fijne oogcrème.

Circleplex-2 is exclusief bij Douglas verkrijgbaar en kost €42,95

Ik ben heel benieuwd of jullie ervaringen hebben met dit product?

Liefs, Alette

 

12 reacties op “Goodskinlabs Circleplex-2”

Fijne review! Maar volgens mij niet echt een mega topproducht, zeker voor die prijs zal ik dit niet kopen. Mijn essence concealer werkt ook prima, alleen heb ik dan de verzorging niet. 😉

Eindelijk iemand die over dit prod, een review geschreven heeft.
Ik had dit al lang in de parfumerie shop zien liggen maar wist niet of het wel de prijs waard zou zijn. Maar volgens mij is het dat wel. Je zit inderdaad minder donkere kringen rondom je ogen. 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.