Categorieën
Beauty Lichaamsverzorging

Philosophy Granny’s Apple Pie shampoo, showergel & bubble bath

Voor het genieten van de geur van verse appeltaart van oma hoef je deze winter geen uren in de keuken door te brengen, want Philosophy verrast ons namelijk met een shampoo, showergel en bubble bath in één die de geur heeft van…. granny’s apple pie!

IMG_1292IMG_1295De Granny’s Apple Pie shampoo, shower gel & bubble bath maakt deel uit van de Home Sweet Holiday collectie van Philosophy, speciaal voor de decembermaand. Superleuk om cadeau te doen aan je beste vriendin, lief, moeder, zus of…. jezelf ofcourse!

IMG_1298IMG_1337Imagine: een douchegel die ruikt naar kakelverse appeltaart die net uit de oven komt en het hele huis vult met de lekkerste geuren ever. Het water zou je bijna uit de mond lopen!

IMG_1303IMG_1340Philosophy heeft de shampoo, showergel en bubble bath een multifunctionele 3-in-1 formule gegeven die lekker rijkelijk schuimt en je huid (en haar) op een milde manier verzorgt en heerlijk zacht maakt. Tel daarbij op dat je jezelf daarnaast ook nog eens omhult met de goddelijke geur van oma’s appeltaart en je waant je toch even in het paradijs!

IMG_1315IMG_1321Granny’s Apple Pie heeft een hele zachte en creamy structuur en schuimt inderdaad flink zodra het in aanraking komt met het bad- of douchewater. Het groene goedje voelt superzacht aan op je huid en geeft het een lekker fris en schoon gevoel. En natuurlijk het állerbelangrijkste: de geur is hemels!

Granny-apple-pieDe Philosophy Granny’s Apple Pie shampoo, showergel en bubble bath is vanaf november 2013 exclusief verkrijgbaar bij ICI Paris XL, check www.iciparisxl.nl voor een verkooppunt bij jou in de buurt.

Q: Wat denk je van deze Granny’s Apple Pie shampoo, showergel en bubble baht, is het iets voor jou?

16 reacties op “Philosophy Granny’s Apple Pie shampoo, showergel & bubble bath”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.