Categorieën
Beauty Nagels

De vorm van je nagels: vierkant, rond, ovaal of puntig?

Tegenwoordig houden we ons qua beauty niet alleen meer bezig met de kleur foundation en oogschaduw die het beste bij ons past en welke mascara onze wimpers het voordeligst doen uitkomen, ook de vorm van de nagels is tegenwoordig best een dingetje. Je zou zeggen dat je ze gewoon in vorm vijlt, maar dan moet je wel eerst kiezen voor welke vorm je wil gaan. Wordt het ovaal, vierkant, puntig of toch gewoon rond?

Tegenwoordig vijlen veel dames hun nagels in een vierkante (square) vorm, dit is een shape die ook vaak gebruikt wordt bij French Manicure of nailart. Een vorm die lijkt op square is squoval; met als verschil dat deze aan de bovenkant rond gevijld wordt in plaats van recht.  De meest voorkomende nagelvormen zijn waarschijnlijk nog steeds ovaal en rond, als je wat meer lef hebt is de puntige stiletto vorm misschien iets voor jou.

Q: Wat is jouw favoriete nagelvorm?

22 reacties op “De vorm van je nagels: vierkant, rond, ovaal of puntig?”

Leuk artikel, maar ik ben nog steeds op zoek naar de beste uitleg om je nagels “square” te vijlen! Ik doe het nu meestal met een donkere lak op mn nagels zodat je niet naar “het witte randje” kijkt met vijlen maar naar de vorm! Elke andere tip is van harte welkom! Heb youtube ook al afgestruind maar niks kunnen vinden! Ik was van rond naar square gegaan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.